KACKAC- A legnagyobb játékosoknak

 

A KACKAC életérzés leírhatatlan, hiszen a 600 fős szórakozóhelyen minden a gyermekek biztonságát, vidám kikapcsolódását és kényelmét szolgálja. A játszóház jövőbe mutató, de klasszikus értékekkel szeretne útravalót adni a generációknak, így teremtve márkát.

Természetesen a játékok terén is számos újdonság vár a gyerekekre, hiszen van beltéri homokozó és totyogó, jégpálya, konzolszoba, babrészleg, továbbá egy speciális logikai és készségfejlesztő játszógép-park. A filmekből ismerős, zsetonos működtetésű játékok – ügyességük függvényében – kígyónyi hosszúságú jegyekkel jutalmazzák a gyermekeket, akik mindeközben szórakoztató módon fejlesztik reflexeiket, mozgáskoordinációjukat, valamint problémamegoldó képességüket. Szintén figyelemreméltó, hogy az ország legnagyobb és legbiztonságosabb mászókarendszerét is a KACKAC-ban próbálhatják ki a gyerekek. Az óriás banda csúszda, a labdaágyúk, a 3 méteres függőhíd, valamint a lenyűgöző trambulinrendszer azonnal pajkos mosolyt csal minden kedves látogató arcára.

A KACKAC egy mértékadó vállalkozás, amely minden szempontból új alapokra helyezi a hazai családi szórakoztatást! A melegkonyhás bisztróban, valamint a páratlan látványkávéházban a család minden tagja megtalálja az ízlésének megfelelő étel-, és italkülönlegességeket.


Játssz és nyerj!


Válaszolj néhány egyszerű kérdésre, és nyerd meg a 4db 10 alkalmas kombinált bérlet egyikét.
Tovább a kérdőívhez >>


Most érdemes idekattintanod,
mert még több esélyed lehet
a sorsoláson való részvételre,
hisz a kérdésekre a választ a KACKAC weboldalán rejtettük el! »

A játszóház egy kifejezetten ingergazdag környezet, kiváló szocializációs helyszín. A kollektív játék közben számos hasznos külső behatás éri a gyerekeket, javul a fizikai erőnlétük, valamint az idő-, helyzet-, és ritmus érzékük, megtanulnak alkalmazkodni, ráadásul az önképük megismerésében is nagy szerepe van a társaságban eltöltött óráknak.

A módfelett barátságos és varázslatos belső atmoszféra egy radikálisan új szolgáltatási szemléletet is közvetít. A pénztárcakímélő akciók és műsoros programok, a gyermekaerobik kurzusok, a nagyis délutánok, a felkészült animációs és óvodapedagógus csapat, a tudatosan megkomponált születésnapi köszöntők, a változatos nyári táborok, a rugalmas fizetési rendszer, a szürreális céges bulik, a korszerű hang-, és fénytechnika, továbbá a nagyteljesítményű illataroma-, buborék-, és füstgépek teszik a KACKAC-ot a „legnagyobb játékosok” második otthonává.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL