SZÉPSÉG

Cellulitstop! Top 7 kezelés narancsbőr ellen

Szerző:
Szabó Anna
Egyik legádázabb ellenségünk, a narancsbőr ellen is van fegyver. Még hozzá nem is egy – persze az elengedhetetlen életmódváltás mellett.


A narancsbőr fő bűnösei a fogamzásgátló tabletták, a hormonpótlók, a helytelen táplálkozás, az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a dohányzás, az alkohol, a koffeint, és a stressz. De arról se feledkezz meg, hogy ételeink nagy része bőségesen tartalmaznak mesterséges tartósítót, színezéket és hormonpótlókat.

Gödör itt, méreganyag ott…

Akkor alakulnak ki a bőr felületén - a főként a végtagjaidon, de akár a tested bármely pontján - a hepe-hupák, ha túl sok zsír gyűlik össze a bőr mélyebb rétegeiben. Ennek hatására a bőr veszít rugalmasságából, mivel a zsírsejtek csomócskákba rendeződnek, majd megnagyobbodnak egyúttal lassítva a vérellátását és a nyirokkeringést. Így az erek nem tudják elszállítani a méreganyagokat, amik felhalmozódnak a szövetek közti térben.


1. Hypoxitrainer

Minden idők leghatásosabb zsírégető- és cellulitterápiájaként tartják ma már számon a hypoxitrainert, mivel éppen az alkatilag meghatározott makacs zsírpárnáktól szabadít meg.
A hypoxitrainer egy vákuumkamrába rejtett kerékpár, ahol a zsírégető edzést biciklizéssel kell végezni, és közben alacsony nyomású vákuum hat a perifériás területekre, amely lehetővé teszi ezen testrészek, szövetek jobb vérellátását, méregtelenítését, salaktalanítását, és ezáltal a zsírsejtek méreteinek csökkentését is, tehát fogyaszt. Idekattintva a négy különböző fogyasztóbérlet egyikét megnyerheted >>


2. Interferenciás kezelés

A gép meghatározott frekvenciával mechanikus rezgést visz át a megfeszített izomra. Az összehúzódások hatására elérhető a zsírlebontás, javul a kezelt terület vérkeringése, javul a kötőszövet tápanyag- és oxigénellátottsága.


3. Ultrahangos zsírbontás

A sejtek részecskéi – az ultrahang hatására – mozgásba jönnek, egymáshoz dörzsölődnek. Ehhez kapcsolódóan alkalmazzák a mikromasszázst, mely lehetővé teszi, hogy a zsírmolekulák kijussanak a sejtekből. A nyomóhatás révén javul a nyirokkeringés, gyorsabban megszabadulhat a felesleges zsírtól és a méreganyagoktól. Javítja a bőr és a bőr alatti kötőszövet állapotát is.
Az ultrahangos zsírbontás azért forradalmi jelentőségű, mert a kavitációnak nevezett fizikai jelenség segítségével képes ténylegesen a zsírsejtek számát csökkenteni, így a zsírleszíváshoz hasonló eredményt biztosítani, annak műtéti kellemetlenségei nélkül.
Fájdalommentes és biztonságos módszer, mely célzott és tartós fogyasztást biztosít. Az ultrahangos zsírbontó kúra nyomán eltűnik a narancsbőr, és akár ruhaméret-csökkenésre is számíthatunk! Kipróbálnád? Május 04-ig a Női Portál és a Forever Slim közös játékában 5 szerencsés 10.000 Ft értékű, 2 x45perces Forever Slim kezelést nyerhet. A részletekért kattints ide!


4. Aromaterápiás testtekercselés

A kezelés során négyszeres hatékonysággal égnek el az elraktározott táp- és méreganyagok. Az alkalmazott éterikus oalajak – eukaliptusz, borsmenta, mentol, rozmaring – intenzív vérkeringést, vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben hidegérzet lép fel, amit a szervezet automatikusan ellensúlyoz: az elraktározott tápanyagot kezdi el égetni, az így felszabadult energiával hőt állít elő.


5. Zsírbontó cellulitmasszázs

A testtekercselést kiegészítheti speciális zsírbontó, nyirokkeringést fokozó, méregtelenítő, fogyasztó masszázzsal.
Ez körülbelül 10 perces kezelés a problémás területeken, kozmetikus végzi. Hatására a bőr selymessé, simává válik. A narancsbőr láthatóan mérséklődik, majd eltűnik. Kúraszerűen az aromaterápiás testtekercselést alkalmazva, illetve megadott diétával kiegészítve 10 kezelés után egy számmal kisebb méret érhető el.
A kezelés méregtelenítő hatásánál fogva az egész testre kiterjedő friss, kellemes közérzetet biztosít.


6. Mágneses kezelés

A mágneses mezőnek és a készük irányítópántjainak hatására kiürülnek a nyirokerek. A gép kezeli a zsírsejtek anyagcserezavarát, a mélyebb rétegekben is regenerálja a bőrt. Sok esetben kombinálva is hasznos. A kezelések száma az egyéni adottságoktól függően 10-15 lehet. Természetesen szükséges a megfelelő táplálkozás, a testmozgás és a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel is.


7. Fényterápia

Bioenergiáját kombinálták a vízfüggönyön áthaladó infravörös fény hatásával, amelynek következtében a kezelt felület tónusa megnő, a zsírsejtek mérete csökken. Eltűnik a felesleges zsírréteg, ugyanis az infravörös fény a zsírsejtek szintjén adja le a hőt, így fejtve ki fogyasztó hatását anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. A vízfüggönynek köszönhetően csak az A típusú infravörös sugár hat a bőrre, kiszűrve a többi, nem mélyreható fényt. Így a hatás mélysége akár 7 cm is lehet áthatolva a vastagabb rétegeken. Három programmal dolgozik a gép: fogyás, alakformálás és testszobrászat.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL