ANGYALISKOLA

Kell egy hely!

Szerző:
Szabó Anna
Sokaknak teljesen természetes este elmondani a Miatyánkot, de kevesen ilyen szerencsések. Mégis kell egy hely, egy napi rutin, egy titkos kis zug a lelkedben ahol magad lehetsz, vagyis az angyalaiddal, a segítőiddel. Az ima, a meditáció helyszínei téren, időn túl a lelked legmélyén.

 

Előző cikkünkben sorra vettük, milyen apró tárgyakkal kedveskedhetünk angyali segítőinknek, annak érdekében, hogy szívesen és tartósan legyenek jelen életünkben. Ezeket a kellékeket bárki megtalálhatja otthonában, egy séta alkalmával szedhet, egy csokor virágot, felszedhet olyan köveket,, amikben lát fantáziát. Arra is van lehetőségünk, hogy különféle gyertyákat, füstölőket tegyünk a magunk készítette angyal oltárra.

Egyedül, de nem magányosan

Szándékosan hagytunk egy külön posztot a létező legfontosabb dolognak: a tisztaságnak! Valóban kell egy hely. Egy hely a kerten, a lakáson belül, és kell egy hely, a szívünk mélyén, ahol magunk vagyunk. Egyedül, de nem magányosan. Egyedül - tiszta szívvel és hittel, várakozással a találkozásra!
Minden alkalommal felhívjuk a figyelmet arra, hogy ha segítséget kérünk, gondolatainkat jó előre tisztázzuk magunkban, és akkor hívjuk angyalainkat, ha már pontosan tudjuk, miben kérjük segítségüket. Ebből is látszik, mennyire fontos az, hogy a fejünkben, a gondolatainkban rend legyen. Ugyanez érvényes arra helyre a lelkünk mélyén, ahova invitáljuk őket, és arra a helyre is, ahol igyekszünk ellazulni, meditálni a kapcsolatteremtés érdekében.

Mit tehetünk hát?

Angyalaink nem tudnak kapcsolatba lépni velünk, ha nekünk nincs igényünk erre. Nem tudják átverekedni magukat, a szövevényes, saját magunk számára is zavaros gondolatainkon. Nem tudnak üzeneteket eljuttatni hozzánk a minket körülvevő gondolati, vagy a környezetünkben elhatalmasodott káoszon keresztül. Rendnek tehát nem csak az angyaloltáron kell lenni!


Első lépésként szükség esetén tisztítsuk meg az oltárunkat. Frissítsük fel a levegőt, ha ez egy szobában van, pakoljunk el mindent, ami zavar, vagy bosszús hangulatba hoz minket. Aztán, ha elégedettek vagyunk az eredménnyel, nézzük át az angyal oltárt, a korábban használt és ebben a pillanatban felesleges kincseinket tegyük el egy dobozkába, miután megtisztogattuk őket. Közben gondoljunk hálával azokra az angyalokra, akik segítségünkre voltak és örömmel, ha sikerrel jártunk! Előfordulhat, hogy úgy érezzük, nem voltunk sikeresek: ne éljük meg kudarcként! Ugyanis lehet, még nem voltunk készen arra, amit kívántunk, vagy épp bevonzottunk volna olyan negatív következményeket, amikről angyalaink értesültek, mi pedig így megúsztuk őket! A kívánságaink beteljesülése mindig jár némi kockázattal. Például egy utazás során érhet baleset, egy előléptetés járhat fizetésemeléssel, de a család szétforgácsolódásával is. Kérjük angyalainkat, adjanak választ, és megértjük mi, miért történt. És arra is, mikor lesz lehetőségünk elmozdulni, előrébb lépni.

A lélek megtisztítása

Ha mindezekkel készen vagyunk, jöhet a lelkünk megtisztítása. Nem könnyű, de meg kell próbálni az elszenvedett sérelmeket, veszteségeket, kudarcokat, haragot és irigységet, vagyis az negatív érzelmeinket közelről szemügyre venni! Nem menekülni! Nem elfojtani! Nem eltávolodni, mert ezek csak növelik a vélt jelentőségüket, hanem megvizsgálni, közelről szemügyre venni és dönteni: ezzel majd később foglalkozom, vagy ezt most elengedem! Elengedem, mert feleslegesen szennyezik a lelkemet, feleslegesen rabolja az időmet, amit soha nem kapok vissza, és nem jelent akkora problémát, amiért őrizgetnem érdemes lenne!

Ahogy a lelkünk megtisztul, úgy - ezért a kemény munkáért cserébe - az érzékeink felszabadulnak, és előfordulhat, hogy angyalainkat hívás nélkül is érzékelni fogjuk. Ne legyünk meglepve! Hiszen ők minden pillanatban velünk vannak, csak a hangjukat, a fényüket, az illatukat elnyomja a káosz, amit teremtünk magunk körül. Ezért van az, hogy pici gyermekeink a legnagyobb természetességgel veszik, hogy a „képzelt barátaikkal” megosztják gondolataikat…

A jutalom nem marad el. Egy alapos rendrakás után minden könnyebben megy majd. Megteremtettük a feltételeit annak, hogy hátradőlhessünk, és minden feszültségtől mentesen meginvitáljuk angyalainkat és feltárjuk a szívünket előttük. Csak hunyd be a szemed, és utazz téren és időn keresztül a lelked legmélyére. Teremts egy helyet, amit kedvedre rendezel be, ahol a füvet nem kell nyírni, se locsolni, csak arra kell gondolni, milyen szép. Egy helyet, ahova mindig elhívhatod azokat, akik már nincsenek velünk. Ahol teremteni egy padot, egy patakot, egy árnyékot adó fát, mindössze egy gondolat műve! Teremtsd meg a saját meditációs helyedet, a lelked legmélyén és itt kicserélheted a gondolataidat angyalaiddal. Csak légy nyitott a tőlük érkező jelek, látomások és sugallatok fogadására. Ez legyen a ti helyetek.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL