Pink meztelenül akar fellépni

Pink meztelenül akar fellépni


A popsztár utál ruhát viselni, és azt szeretné, ha a zeneipar megengedné, hogy meztelenül lépjen fel.


A 26 éves énekesnő azt szeretné, ha elfogadható lenne a klipjei előtti válogatásokon azt kérni a táncosoktól, hogy vessék le a ruhájukat.
- Miért is ne lehetne mindenki meztelen? Éppen ezt szeretem abban, hogy művész vagyok. A válogatáson csak ülnék a díványon és azt mondanám: „Vedd le azt a szart és rázd magad!” - nyilatkozta Pink.
A popsztár mindeközben dühösen és felháborodva gondol azokra a tizenéves lányokra, akik annyira meg vannak őrülve Paris Hiltonért, hogy szerintük menő, ha az emberről szex kazettát készítenek.
Pink emellett heves vitákat váltott ki legújabb slágerével, a Stupid Girls című dallal, amelyben többek között olyan hírességeket figuráz ki, mint Paris Hilton és Jessica Simpson. Közben pedig azt hangoztatja, hogy azzal nincs semmi baj, ha egy nő szexi.
Azonban el van szörnyedve attól, hogy milyen népszerű Paris Hilton otthoni készítésű pornókazettája, amelyben akkori barátjával, Rick Salomonnal szerepel, és aggódik, amiért a lányok nem megfelelő példaképeket választanak.
- Félek, nagyon félek. Nekem személy szerint több példára van szükségem arról, hogyan kell jobbnak lenni, hogyan kell erősebbnek lenni, hogyan kell másik utat választani. Több példára van szükségem, és így el sem tudom képzelni, milyen lehet most körülnézni az iskolákban. És már menő, ha az embernek saját szex kazettája van. Ez most vicc? - mondta Pink.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL