ANGYALISKOLA

Angyali kellékek a segítségért

Szerző:
Szabó Anna
Kicsiny ágya szélén térdelő gyermek kulcsolja imára kezét és kéri a Teremtőt, hogy vigyázzon szeretteire, vigyázzon őrá és igaz hittel csempészi bele kis mondandójába, hogy segítsen jónak lenni. Aztán ahogy felnő, bővül a kívánságlista, ki szerelemért, ki egészségért, ki anyagi biztonságért kér segítséget. De min múlik, hogy megkapjuk-e?

 

Angyali segítőink földi létünk minden pillanatában, születésünktől halálunkig óvják lépteinket… sőt előtte és utána is. Legfontosabb kelléke minden szertartásnak, amikor kéréssel vagy hálával fordulunk feléjük, a tiszta szív és az igaz hit. Mégis, ahogyan készülünk egy ünnepre, ahogyan feldíszítjük az otthonunkat és magunk is ünnepi ruhát veszünk egy-egy alkalom tiszteletére, úgy tisztelhetjük meg angyalkáinkat is azzal, hogy ha kéréssel fordulunk hozzájuk, kedvükre való kellékekkel kedveskedünk nekik.

Ha bármikor életed során rádöbbensz arra, hogy se barát, se mentor, se szülői segítség már nem elég ahhoz, hogy megoldj egy problémát, hívd azokat, akik amúgy is csak erre várnak. Ahogyan azt korábban is írtam, angyalaid nem azért vannak, hogy ha tragédia ér, akkor avatkozzanak közbe. Ők a hajnali álmodat teszik széppé egy kedves kis üzenettel, a kezedet fogják, hogy kösd be magad, ha autóba ülsz, elfordítják a tekintetedet, hogy le ne maradj, ha valami ritka szép dolgot láthatnál… és veled vannak, ha vigaszra van szükséged, ahogyan akkor is, ha a gonosz környékez meg.

Nincs más dolgod, mint hinni és meglátni, ha munkába lendülnek!

Aki a szülői házból nem kapott indíttatást, esetleg a környezete is fura szemmel nézi, ha csak említést tesz arra, honnan vár segítséget - ő sem indul hátránnyal, mégis érdemes apránként felépítenie a kapcsolatteremtést és apránként beszerezni annak kellékeit. Ha tiszta a szíved, és már töretlen a hited, akkor első lépésként teremts néhány percet naponta arra, hogy ébredéskor és lefekvéskor megkérdezed magadtól, szükséged van a segítségükre? És ha nem, akkor csak gondolj rájuk szeretettel és hálával - ez éppen elegendő ahhoz, hogy összekötődjetek.


Ha segítségre lenne szükséged, akkor mielőtt kéréssel fordulsz hozzájuk, pontosítsd azt, hogy miben. Ez nagyon fontos, így sokkal könnyebben veszed az akadályt, hiszen kizártál minden olyan tényezőt, ami félre vinne vagy akadályozna! Ilyen esetekben elegendő kérni, hinni és megköszönni. De vannak esetek, amikor bizony komolyan át kell gondolni, mit szeretnénk és segítőinknek pontosan fel kell vázolni, és el kell mondani, mit is szeretnénk pontosan. Ilyenkor szedd össze a gondolataidat, és ülj a saját angyaloltárod elé, miután kiválasztottad, kitől kérsz segítséget, készítsd össze azokat az apróságokat amik kedvére valóak, és utána szólítsd meg őt. Egy korábbi cikkünk arról, hogyan is készíthetünk egy meghitt kis sarkot, abban egy aprócska angyaloltárt. Itt olvasható

Természet adta csodálatos kincsek

Aztán, ahogyan egyre bátrabban teremtesz kapcsolatot angyalaiddal, bővül az angyaloltár. Hogy mivel? A természet adta csodálatos kincsekkel!

Színekkel

Hiszen minden angyalnak van kedvenc színe. Ha szerelemért idézed meg Simielt, tegyél az oltárra aranyszínű gyertyát, és amikor a kiválasztott férfi figyelméért fordulsz hozzá, gyújtsd meg azt. De ugyanilyen hatást érhetsz el, ha ledönt a lábadról egy betegség, és Rafaelt hívod a gyorsabb gyógyulás reményében, ha az oltáron a zöld színt helyezed előtérbe. Légy kreatív a zöld lehet egy cserép zöld növény, egy zöldszínű selyemsál, vagy bármi, ami kellemes a szemnek, a léleknek!

Illatokkal

Az angyal oltár egy nagyon kedves darabja lehet egy aroma lámpa, benne egy teamécses és egy dobozka tele finom illatokkal, mint a jázmin, fahéj, a rózsa… Nem csak a ráhangolódásban segít, hanem vonzza a Teremtő hírnökeit is.

Kövekkel

Drága vagy féldrága kövekkel. Akár egy szép kő, melyhez kellemes emlék fűződik, akár egy céltudatosan választott féldrágakő is segít kedvében járni angyali segítődnek. Ha tanácstalan vagy, pedig fontos döntést kell hoznod, kérd Urielt. És ha szeretnéd megtisztelni valami kedvére való aprósággal, tegyél az oltárra lila színű dolgot és a kedvenc kövét, a halványsárga borostyánt.

A kellékek sora vége láthatatlan, mindig az adott probléma dönti el, mihez érdemes nyúlni. Később tudni fogjuk, hogy mi az, amire még szükség van: az oltárt kincseit kibővíteni vagy jobb, ha magunkkal is viszünk pár apróságot. A lényeg, hogy akár mit választunk, angyalunknak kedves legyen, nekünk pedig a hitünket szilárdítsa meg oly mértékben, hogy bátran nézzünk szembe a kihívásokkal.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL