DIVAT

Tunikát fel; önbizalmat minden Nőnek!

Szerző:
Szabó Anna
Hordhatod a divatos leggingssel vagy szűkszárú nadrággal, felveheted harisnyával, és egy dögös cipővel. A tunika éppúgy, mint évtizedekkel ezelőtt – a kócos ’80-as években – ma is olyan meghatározó elem egy női szekrényben! Partyra, mindennapokra, vagy egy randira remekül passzol, ott emeli ki az előnyös vonalakat, ahol szeretnéd!

 

Minta-kavalkádok

Minták tömkelege díszeleg idén is a tunikákon! Állatminták, mint a leopárd, zebra, kígyó; monumentális virágminták; geometriai formák: csíkozott, körökkel, vagy négyzetekkel díszített, pöttyös, kockás, szívecskés, cukorkás, vagy, amin megakad a szemed a boltban! Azonban csak óvatosan ezekkel a nyomatokkal, ha deréktájékon kicsinyíteni szeretnénk magunkon, akkor célszerű megtörni azt a mintaburjánzást egy széles övvel. Bizonyos kilók felett pedig mindenképpen az apróbb minták ajánlottak, a nagy tenyérnyi mintázatok szigorúan kerülendőek!

Foto: La Pierre

Foto: Maniaxtreme

Foto: New Yorker

Foto: MaiDivat

Foto: Magenta

Színes a nyerő!

A tavaszi üde színek a meghatározók idén: sárga, zöld, kék, rózsaszín, fehér, extrémebb árnyalatok: a mandarin, és türkiz. De maradhatunk a klasszikus feketénél is, ám ez előfordulhat, hogy érettebb külsőt kölcsönöz, mint szeretnénk. Akár keverhetőek is a színek és minták az öltözéken, de nem kell túl vakmerőnek lenni, nem a cirkuszba készülünk!

Foto: La Pierre

Foto: Magenta

Foto: Sugarbird

Foto: Kristin Fashion

Anyagmustra

A tunikák anyaga manapság már igen változatos. Az időjáráshoz alkalmazkodva pedig mindennapos viseletként is hordhatjuk, hiszen vannak kötött anyagúak a hidegebb napokra, és lengébb könnyű anyagból készültek is a nyárias időkre! Testhez álló darabokban, bővebb fazonokban, esetleg deréknál karcsúsítottakban, félvállasokban pánt nélküli tunikákban egyaránt gyönyörködhetünk. Egész ruhát hordhat minden nő, a testéhez választva a fazont, és a legfontosabb, hogy magabiztos legyél, ha tunikát húzol!

Foto: Kristin Fashion

Foto: Mayo Chix

Foto: Magenta

Foto: La Pierre

Tedd egyedivé a szerelésed!

Ha sikerült kiválasztanod a hozzád leginkább passzoló mintás, színes tunikát, akkor könnyedén egyedivé varázsolhatod a megjelenésedet. Ha dekoltált a ruha, akkor választhatsz hozzá egy hosszú láncot, esetleg egy színes gyöngysort! Vegyél fel hozzá egy klassz övet, egy dögös magas sarkút, a sziluettedet abszolút kiemelő dögös cicanadrágot, harisnyát, vagy feszülős farmert, és garantáltan rád tapadnak, majd a szemek az utcán!

Foto: Mayo Chix

Foto: La Papaya Fashion

Foto: Caremo

Foto: Magenta

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL