ANGYALISKOLA

Angyali üzenetek

Szerző:
Szabó Anna
Téved, aki azt hiszi, hogy az angyalokat a Teremtő azért küldte a hozzánk, hogy kirángassanak az égő autóból egy balesetnél! Feladatuk, hogy vágyat ébresszenek a biztonságra, a megérkezésre, és ők küldenek egy vidám dalt, amitől szebbel indul a napunk. Az élet minden pillanatában jelen vannak, terelgetnek és segítenek utunkon.

 

Keresd az alkalmat, érezd, mikor vannak a legközelebb hozzád az angyalok. Halld, mit üzennek neked ebben a pillanatban. Hol látnak tennivalót, hol éreznek hiányosságot, vagy hol érzik úgy, hogy segítségre van szükséged mindennapjaidban.

Akriel angyal üzenete neked

Tedd félre, ami lényegtelen, hagyd hátra, ami bizonytalansággal tölt el és koncentrálj a már megkezdett feladataidra! Védőszárnyai alatt, szárnyalni fognak a gondolataid. Engedj utat az ihletnek, amit sugároz neked és használd a memóriádat. Ha követed, a teher, ami nyomaszt, hamarosan a múlté lesz.

Baglis angyal üzenete neked

Ha másnak gondja van veled, jusson eszedbe, hogy az az ő gondja! De ne feledkezz meg róla, ha empátiával és toleranciával fordulsz a környezeted felé, megelőzheted, hogy problémájuk legyen veled. Baglis védőszárnyai alatt elsimíthatod a konfliktusokat környezeteddel, segít, hogy önuralommal és udvariasan rendezhesd vitáidat.

Dina angyal üzenete neked

Ha megrekedtél, válaszd a tanulást, fejlődj, hiszen a megszerzett ismereteiddel a magad és szeretteid boldogulását segíted. Dina védőszárnyai alatt örömmel tanulhatsz nyelveket vagy új szakmát, esetleg bővítheted a már megszerzett tapasztataidat. Siker és öröm kísér utadon, ha megfogadod a tanácsát, mert a tanulás iránti vágyadat és a szeretetedet növeli.

Gavreel angyal üzenete neked

Minden csata fejben dől el, állítsd magad mellé a riválisokat, a kétkedőket és sikeres leszel. Ne azzal pazarold az erődet, hogy figyeled őket, inkább azzal erősítsd a pozíciódat, hogy segíted a boldogulásukat, így mindig tudni fogod, kitől mire számíthatsz. Gavreel védőszárnyai alatt megbékélhetsz még az ellenségeiddel is, amitől sokkal erősebb leszel

Israfel angyal üzenete neked

Meríts erőt a hangokból, ha jó szóra, vagy ha zenére, de akár egy csendes erdő nyugalmára lenne szükséged, kérd, és ő hozzásegít! Védőszárnyai alatt megújulnak a gondolataid, regenerálódik a tested és kisimulnak a megtépázott idegeid. Vedd elő a gitárt, vagy dúdolj, és kitisztulnak a felhők feletted.

Mihr angyal üzenete neked

Ne engedd kihűlni a fontos kapcsolataidat. Semmi sem olyan fontos, mint nap, mint nap megerősíteni a kötelékeket és feltöltődni a rád visszavetülő szeretetben, amit sugárzol. Mihr védőszárnyai alatt kibontakozik a szerelem, megerősödik a barátság, kiteljesedik a hűség. Megteremti az alkalmat arra, hogy begyógyítsd a kapcsolataidon esett sebeket, összeforrasztja a ketté tört szíveket. Csak kérned kell.

Rampel angyal üzenete neked

Vannak pillanatok, amikor az itt és most csak látszólag itt és most. Valójában a végtelen, az időtlen idő, a határtalan tér pillanata, amikor az Univerzum mintegy átmossa az embert, hogy lehetőséget adjon az újrakezdésre. Rampel őrzi és védi az élet folyóját, védőszárnyai alatt megélheted az újrakezdés pillanatát, csak kérned kell, hogy elmerülhess az örökkévalóságban, hogy lemossa rólad minden terhedet és új erővel folytasd utadat.

Satarel angyal üzenete neked

Az élet időnként olyan, mint a legnehezebb keresztrejtvény, hiába van meg minden apró részlet, nem sikerül összerakni a megfejtést. Satarel segít feltárni a titkokat. Megnyitja az utat a felismeréshez. Akár az elveszett slusszkulcs rejtélye foglalja le a gondolataidat, akár egy összeesküvés elmélet foglalkoztat, kérd és segítségedre lesz.

Sofiel angyal üzenete neked

Ideje a tettek mezejére lépni! Pakold el a télen rongyosra olvasott katalógusokat, könyveket, csapd le a laptopot, és irány a kert! Váltsd valóra a hideg, sötét délutánokon szövögetett álmaidat és irány a természet. Sofiel védőszárnyai alatt az ásó, a kapa nagykalanddá változtatja a hétvégédet. Még van idő beszerezni azt, ami hiányzik, és utána kérd, vezesse a kezedet, óvja munkád gyümölcsét.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL