FÉSZEK

Szerelemvonzó Feng Shui Ötletek

Szerző:
Szabó Anna
Tavasszal a természet újjá születő zsongása, akaratlanul is a szerelem illatával bódít el bennünket. Ilyenkor még fájóbb felismerni a tényt, hogy nincs kivel megosztani örömünket, hogy mennyire hiányzik életünkből a társ, a partner, akivel mindezt a szépséget együtt élvezhetnénk.

 

„Az újjászületés vágya, szellemi sugallatra lelkünk mélyéből fakad,
s égi magasságok felé tör szakadatlan!”
Villő

Változtass helyzeteden!

Indulj ki lelked mélyéről. Tedd fel az alábbi kérdéseket és adj őszinte válaszokat magadnak. A további tennivalókban a Feng Shui sok ezeréves tapasztalata és szimbólum energiáinak sora lesz segítségedre.

- Valóban szeretnék új párkapcsolatot létesíteni?
Ne hidd, hogy ez a kérdés felesleges, a pontos válasz megerősít tudatos szándékodban.

A kiegyensúlyozott kapcsolat előfeltétele az egészséges én. Aki fél elkötelezni magát, annak érdemes okfeltárással megkeresni, hogy miért.
Tudnod kell mennyire vagy elfogadó, alkalmazkodó és megosztani képes. Az eltorzult személyiség, olyan partner tükröt fog vonzani, aki szembesíti hibáival és megtanítja ezek felismerésére a kényszerű és kellemetlen társkapcsolat által.

 

Feng Shui ötlet:

• Keresd meg lakásodban a Szerelem, Házasság területét, ami égtáj szerint délnyugaton található.

• Távolíts el a környezetedből minden oda nem illő dolgot (szúrós, éles tárgyakat, növényeket), felesleges holmit, rakj rendet, legyen tisztaság.

• Készíts oda néhány tárgyat (füstölő, yin-yang gyertya, két szál virág), melyek segítenek a ráhangolódásban. A yin-yang gyertya egyik fele a te elemed szerinti színű legyen, a másik színt pedig válaszd ki aszerint, amilyen partnert szeretnél. A két szál virág esetében jó tudni, hogy mi a választott virág szimbolikus jelentése. Fehér rózsa – kiérdemelt szerelem. Nőszirom – a nőnek befogadás, a férfinak odaadás. Fehér szegfű – tiszta lelkű szerelemmel. Liliom – rajongó és tiszta odaadás. Orchidea – igényes szerelem. Százszorszép – természetes és viszonzott szerelem.

 

 

• Gyújtsd meg a füstölőt, helyezkedj el kényelmesen, halk meditációs zene vagy a tiszta csend nyugalmába mélyedve, csendesítsd le kusza gondolataidat és folytasd a kérdések sorát. 

- Készen állok-e az új és harmonikus párkapcsolatra?
Nem csak lakókörnyezetünkben fontos a rend és a tisztaság, hanem a lelkünkben is. Gondold végig előző kapcsolatod miért nem működött, te hol és miben kell változz, hogy az új kapcsolatod más legyen. 

- Sikerült elengednem előző partnerem?
Aki nem képes elengedni előző partnerét, hiába vágyik új és harmonikus kapcsolatra, több esélye van a régihez hasonlót vagy semmilyen kapcsolatot bevonzani. Biztosíts teret az új társnak.

 

Feng Shui ötlet:

• A korábbi partnerek képeit helyezd egy albumba vagy tedd egy fekete dobozba, de ne hagy őket látható helyen.

• Helyezz el két fényképtartót magad előtt. Az egyikbe tedd saját képedet, a másikat hagyd üresen az új partner számára.

• Tollal írd fel egy papírra, hogy milyen társat szeretnél. Tartsd a papírlapot kezeid között és lelkileg is hangolódj kívánságodra. Szabadítsd fel energiáidat, engedd őket áramolni.

• A szertartás végén tekercseld fel a partnerre vonatkozó kívánságlistádat, kösd át egy piros vagy egy fehér szalaggal és helyezd el a lakásod északnyugati területén. A legjobb, ha egy felfelé álló orrú elefánt hátára vagy ormányára kötöd. Állítsd az elefántot balról jobb irányba haladóan.

 

Mit tehetek még, hogy megtaláljam az ideális társat?

Mindezek mellett legyél türelmes. A tartalmas szerelem befogadására nyitottá kell válnod, a körülötted zajló folyamatoknak át kell rendeződniük az új partner eljöveteléhez.

 

 

Feng Shui ötlet:

• A ló párvonzó hatása a hölgyek számára igen erőteljes, azonban kevesen tudják, hogy elhelyezni a lakás déli területén érdemes, balról jobbra haladóan. Nem alkalmas az olyan lófigura, amely kocsit húz, kantárt vagy nyerget visel, mert valamilyen társkapcsolattal már rendelkező elkötelezettségű férfira utal. Nem javasolt a csikó figura sem, mert az túl fiatal és még éretlen ifjút fog vonzani. Válassz a te elemednek megfelelő vagy az elemedet támogató anyagú ló figurát.

 

 

• A sárkányfejű teknős hátán kis teknőssel szintén megfelelő szimbólum azok számára, akik társ nélküliek vagy új párt keresnek. Helyezd a lakás délnyugati részébe, tégy a szájába egy piros szalagot és forgasd naponta úgy, hogy reggel a szoba belseje felé, este pedig kifelé nézzen. Itt is fontos, hogy a figura az előzőek figyelembevételével balról jobbra nézzen.

• A pünkösdi rózsa a szerelem és a nőiesség jelképe. Erőteljes párvonzó hatással rendelkezik, helye délnyugaton van.

• A párkereső férfiak számára a méhecske szimbólum (kép, festmény) alkalmazása az otthon délnyugati részében, elősegíti a szorgos, bájos és szerető feleség eljövetelét.

 

Ezeket a szimbólumokat, miután megtaláltad a partneredet már ne alkalmazd tovább, távolítsd el. A már kialakult társkapcsolat vagy házasság harmonizálására, összetartására és erősítésére helyezd el az alábbi mandalát, lakásod délnyugati részén. A mandalát a www.harmonikusvilag-fengshui.hu elérhetőségen rendelheted meg.

Mivel minden ember harmonikus párkapcsolatra vágyik, ne feledd a siker azon múlik, mennyire vagy képes változni. Légy türelmes, elfogadó. A problémák elől ne fuss el, nézz szembe velük, old meg őket és akkor a sors majd enged tovább lépni.

 

Kérdésed van a Feng Shuival kapcsolatosan? Szeretnéd megismerni a saját és a kedvesed GUA számát. Írj nekem a Női Portál szakértői rovatába vagy a honlapomra www.harmonikusvilag-fengshui.hu.

Sok szeretettel
Bányász Imréné
okleveles Feng Shui tanácsadó

www.harmonikusvilag-fengshui.hu

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL