DIVAT

Elő a cicanadrággal cicák!

Szerző:
Szabó Anna
Évek óta nem tűnik el a formás lábakról a feltűnőbbnél feltűnőbb leggings. Idén sincs ez másként! Merészebb, vagányabb, külsőt kölcsönöz az idei cicanaci trend! Színes, mintás, vagy egyszerű; mindegy, csak találd meg az egyéniségedhez illőt! A jó ízlés határain belül persze!

 

Mihez hordhatod?

Fontos kérdés, hogy egy leggingset mihez illik hordani. Nos, egyet bizton állíthatok, hogy derékig érő – éppen, hogy köldököt takaró- tophoz semmiképpen sem javasolt, mert elég nevetségesen tud kinézni! Annál inkább tunikával, szoknyával, rövidnadrággal, a lényeg, hogy legalább combközépig érjen, így a feneket takarva a villantást elkerülve – még, ha nem is tetszik át az anyag. Hétköznapokon is remekül megállja a helyét egy szép leggings, de nem kell megriadni, attól, hogy nagyobb eseményekre is felvedd, akár egy céges bulira, ahol merész külsőd lehet, ha egy ruhához, és blézerhez húzod!

Foto: Kristin Fashion

foto: Magenta

Színes, vagy mintás?

2012-ben ez nem számít. Szín kavalkádokat is hordhatsz magadon – idáig képtelennek tűnő összeállításokat is felvehetsz – mert semmi sem lesz gáz idén. Rikító árnyalatokban, főként: kék, zöld, banán sárga, és mandarin színekben. A minták terén sem kell konzervatívnak lenni, lehetsz te is dögös cica egy leopárd mintás nadrágban. Idén újraélednek a rég elfelejtett mintázatok, megint előkerülnek az „England feeling”-es cicanacik, angol zászlót mintázva, de találsz a boltok polcain csíkosat, csipkézetett, 60’-as éveket idéző cikk-cakkosat, szinte bármit, ami kicsit is „old school”! Hippi, punk, rock, vagy éppen nőies, csak rajtad múlik, hogy milyen leggingsbe bújsz!

Foto:Kristin Fashion

Foto: Maniaxtreme

Foto: MaiDivat

Darázsderék vs. Teltidomok

A vékonyabb nők számára nem sok kétség merül fel; mindenképpen előnyös a számukra az extrémebb fazonok hordása - több színnel, és mintával tarkítva. Azonban sokak által vitatott, hogy teltebb nők hordhatják-e a cicanadrágot, vagy sem. Jó hír a teltebb hölgyeknek! Nem kell rejtegetni bájaikat a zsákszerű ruhákban, nyugodtan bevállalható a cicanadrág, ha megfelelő mintázata, színe van, és ehhez persze kellően takaró ruha is párosul; akkor nem lehet semmi probléma. Hosszanti csíkozások, kis minták, sötét és nem túlságosan markáns színek, amelyekkel elkerülhető minden molett nő számára a szégyenérzet!

Foto: Caremo

Foto: Sylverro

Legyél egyedi!

Lehetsz vadító, ha felveszel egy bőrhatású leggingst, mustár színű felsővel, vagy cipővel kombinálva. Lehetsz cowboy girl, vagy éppen tehenész lány, kockás „ing-tunikával”, és persze a kihagyhatatlan cicanadrággal. Végtelen a sor. Szerezz be a cicanadrágból néhány alapdarabot, színben és mintázatban is egyaránt, amelyeket aztán majd megfelelően tudsz kombinálni a szetteddel. Fekete, pasztell, farmer hatású, kövekkel díszített, különböző mintákkal – geometriai, virág és állatminták- tarkított darabok; ezek a „ a Dög kellékek”, mert ha igazán nőies szeretnél lenni, akkor semmiképpen sem hagyhatod ki ezt a darabot a ruhatáradból!

Foto: New Yorker

Foto: Sugarbird

Foto: Mayo Chix

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL