Fogyás elektrolipolízissel


Sokan – ha idejük engedi - sportolnak, de a sportolás ellenére is vannak a testnek olyan területei, ahonnan még intenzív mozgással sem tüntethetők el a zsírpárnák, amelyek általában a hason, combokon és a csípőn a legzavaróbbak.

Még több információ
a Benyovszky Orvosi Központról »

Ha ezeket műtéttel, zsírleszívással szeretnénk eltüntetni, az minimum egy hónapig tartó gyógyulási időszakkal, műtéti kockázattal és erős fájdalmakkal jár. Szerencsére van egy módszer, amely ennél kíméletesebb, egyszerűbb és nem utolsósorban olcsóbb és veszélytelen: az elektrolipolízis.

Ez a módszer egyesíti az ősi akupunktúrás gyógyítást a modern orvostudomány által nyújtott technikával. Lényege, hogy rendkívül vékony tűpárokat szúrunk a megcélzott testfelületbe és ezeken keresztül alacsony frekvenciájú áramot vezetünk a zsírszövetbe. Az áram erőssége változtatható. Fájdalommal nincs a kezelés alatt, a tűk beszúrásakor pedig még a legérzékenyebbeknél is legfeljebb csak minimális.

Az elektrolipolízissel célirányosan lehet eltávolítani a nem kívánt zsírpárnákat. Egy kúra 10 kezelésből áll, az első alkalmak során fellazul a zsírszövet, majd a későbbiekben már jól láthatóan olvadnak le a centik a kezelt testrészről.

A táplálkozási tanácsok betartása mellett így 1-1,5 ruhaméret csökkenést lehet elérni. A kezelést ki lehet egészíteni a fül (a fogyást, az anyagcserét, a méregtelenítést segítő és az éhségérzetet csökkentő hatású) akupunktúrás pontjaiba helyezett, ragtapasszal rögzített apró, 1 mm-es tartós tűkkel is.

Fontos tudni:
• Az áram hatására a zsír kioldódik, folyékonnyá válik a zsírszöveteken belül, melyet a keringési rendszeren keresztül a szervezet a vizelettel távolít el. A módszer a test természetes fogyási folyamatát gyorsítja fel.
• A lipolízis mind a nőknek, mind a férfiaknak remek módszer, ha a makacs zsírpárnáiktól szeretnének megszabadulni. Az orvosi fémekre kialakult allergia, illetve jelentős véralvadási zavar, vérzékenység esetén nem javasolt a szúrás.
• Minden alkalommal kiegészítjük a kezeléseket a Flabelos-készülék segítségével végzett tréninggel, mely az alakformálás, feszesítés hatékony, gyors eszköze.
• Tanácsainkkal, folyamatos orvosi felügyelettel, konzultációkkal támogatjuk a kívánt eredmény elérését, a tartós sikert.

 

Szakértő beavat minket az orvosi elektrolipolízis rejtelmeibe:





****



****

 


Vegyél részt a Női Portál és a Benyovszky Orvosi Központ közös játékán, és legyél Te a két szerencsés egyike, aki megnyeri a Benyovszky Orvosi Központ komplex méregtelenítő csomagját, melynek tartalma:
nyirokmasszázs (10.000Ft értékben)
fül akupunktúra (5.000 Ft értékben)
orvosi méregtelenítő akupunktúra (12.000 Ft értékben)
10 alkalmas tréning flabélos edzőgépen (6.000Ft értékben)

Tovább a kérdőívhez >>

 

Elérhetőségeink:
Benyovszky Orvosi Központ
1089 Budapest, Benyovszky Móric utca 10.
www.orvosikozpont.hu
e-mail: info@orvosikozpont.hu
tel: +36 1 786 3045

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL