SZÓRAKOZÁS

Sztártetoválások

Szerző:
Szabó Anna
Elmúltak már azok az idők, amikor csak a motoros, bőrszerkós, vagány csajok viselhettek tetoválást. Manapság már szinte minden sztár csinos kis képekkel dekorálja testét. Lássuk hát a legmenőbb tetkókat!

Sztártetoválások


Elmúltak már azok az idők, amikor csak a motoros, bőrszerkós, vagány csajok viselhettek tetoválást. Manapság már szinte minden sztár csinos kis képekkel dekorálja testét. Lássuk hát a legmenőbb tetkókat!


Pamela Anderson
Bár neki közel sincs annyi tetoválása, mint rocksztár férjének, Tommy Lee-nek, de azért így sem kell szégyenkeznie: például a karján egy szögesdrót-ábrázolás fut körbe. Régebben az egyik ujján a Tommy szó volt látható, de azt Mommy-ra (mama) cserélte a Tommy-val való első szakítása után. Ebből is látszik, hogy a nevekkel bizony vigyázni kell.

Pink
Az énekesnő kidolgozott testén egymást érik a tetoválások. A bal lapockáján egy hullócsillag és egy angyal látható – ezeket a jelek szerint szereti egy kis hennával is megtoldani, aminek a nagyságát elnézve nem is tudjuk hibáztatni, amiért az nem igazi tetkó.

Robbie Williams
A pop rosszfiújának rengeteg tetoválása van, mint például a karján látható oroszlán, alatta a „Born To Be Mild” (Szelídnek születtem) felirattal. Valahogy nehéz hinni neki.

Sophie Anderton
A modell hátának felső részén egy paradicsommadár látható, ami egy lótuszvirághoz csatlakozik a hát alján, így hangsúlyozva a magas, karcsú alakot.

 

 

 

Eve
El a mancsokkal! A rapper mellei között kutyatappancsok nyomait láthatjuk.

Kelly Osbourne
Ozzy lányának a hasán egy szív alakú tetoválás, a hátán két apró rózsaszín angyalszárny, a nyakán egy picike csillag, a lábfejein egy-egy halálfej, az alkarján egy lakat és egy kulcs fölött a „Daddy” (apu) felirat, valamint egy zászló a „This too shall pass” (még ez is elmegy) felirattal, a kisujján egy rózsaszín szívecske, a bal alkarján pedig egy vasmacska látható. Még egy tetkó, és lehetetlen lesz apát és lányát megkülönböztetni.

Angelina Jolie
A színésznőnek egyre csak növekszik a tetoválásgyűjteménye, a háta alsó részén például egy thai tigris látható. Titok, hogyan tudja összeegyeztetni a vadságot és az elegenciát – és talán ez vonzotta annyira Brad Pittet.

Drew Barrymore
A színésznő a lelke mélyén még mindig egy kis lázadó. A bokáján kereszt, a köldöke alatt pillangó, a hátán angyalok, a jobb lábán kék hold és mosolygó csillag, bal csípőcsontján pedig virágok díszítik.

Lenny Kravitz
Az egyik legdögösebb zenész számtalan tetoválása közül a legszebb: egy sárkány a bal karján.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL