SZÓRAKOZÁS

Új csatornán köszönti a nézőket Szulák Andrea!

Szerző:
Szabó Anna
Távirányító-függők, figyelem! A tavasz jó hírrel köszönt be mindazok számára, akik többek között rajonganak Szulák Andreáért vagy olyan klasszikus, igazi kikapcsolódást ígérő sorozatokért, mint a Dallas vagy a Rosalinda.

 

De leginkább azok élvezhetik ezeket a sorozatokat, akik a UPC Direct „Direct Medium” csomagját választották televíziózási élményük teljessé tételéért.

Új csatornával bővült ugyanis a kínálat, hiszen március 1-jétől kistestvérrel büszkélkedhet a Story4 TV. A Story5 műsorán azokra is gondolnak, akik a tematikus műsorok rajongói. Hamarosan több ezoterikus programot, saját készítésű életmód magazint, lakáskultúrával kapcsolatos, kulturális és beszélgetős műsorokat is láthatunk, ha idekapcsolunk. Sőt: nagyszerű hír Szulák Andrea kedvelőinek, hogy nemsokára indul beszélgetős műsora is a Story5 tévén. Az érdeklődök ezek mellett örökzöld sorozatokat és telenovellákat élvezhetnek újra, hiszen egyebek mellett a Dallas, a Baywatch, az Esmeralda, a Rosalinda, vagy akár a JAG epizódjait is láthatjuk itt.

A Story5 csatorna naponta 20 órán keresztül sugározza programjait, a koránkelők már ugyanúgy élvezhetik a műsorokat, hiszen a kezdési idő 6 óra. De a bagoly típusúakra is gondolnak, így egészen hajnali 2-ig találnak néznivalót az aludni nem tudók is.

Amiatt sem kell izgulniuk az érdeklődőknek, hogy megtalálják-e a kínálatban ezt a csatornát, hiszen a UPC Direct jóvoltából a Story5 minden nagyobb platformon elérhető, így több mint 2,2 millió háztartásban elérhető.

Reméljük, ez a jó hír most sokakat felvillanyozott, és örömmel keresik majd az új csatorna programjait is! Kellemes tévénézést mindenkinek!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL