DIVAT

A megújuló tavaszi kabátok

Szerző:
Szabó Anna
Végre lekerülhet a vastag pulcsi, a pufókszerű, szibériai telünkön átsegítő nagy kabátok! Helyette jöhet végre a divat. Színorgiák, könnyű anyagok, nőies sziluettek, kecses vonalvezetések. Készülj fel az idei tavaszi kabát divatra! Íme néhány tipp, mit hordj idén!

 

Ballonkabátok

Nem csak Columbonak áll jól a ballonkabát, - mint már bebizonyosodott az elmúlt évek trendjeiből - hanem a nőknek is előnyös, mindemellett nagyon is nőies darab. Inkább a semleges színek, drappos árnyalatokban kaphatóak, de manapság már egyre extrémebb formákban is megjelennek. A legjobb, ha ebből is egy alap darabot választasz magadnak.

Foto: New Yorker

Foto: Levis

Foto: Zara

Foto: Stradivarius

Foto: Mango

Régi idők kabátja

Idén is elő bukkannak rég nem látott darabok. A múltszázadot idéző, bő szabású, hangsúlyos gallérú, térdig érő kabátok sem lesznek cikik idén tavasszal. Aztán ott vannak a retro hatású színjátszós, lakkozott „glamour” hatású kabátok is, amelyek igazán vad külsőt kölcsönöznek még egy konzervatív nőnek is. Ízlés és bátorság kell csak csupán a viselésükhöz!

Foto: Kristin Fashion

Foto: Zara

Foto: Mango

Állatbőrbe bújva!

Kígyó, krokodil, leopárd minta. A bőr úgy tűnik, örök divat marad. Hosszú – térd alattig érő – és rövid fazonokban is hódítanak idén. A két gombsoros, matróz szerkóra emlékeztető kiskabátok még mindig nagyon vagányak, ugyanúgy, mint az oldalra cipzárazott, szegecselt, és őrületesen vad bőrkabátok. Csak rajtad múlik, hogy elég bevállalós vagy-e az ilyen merész holmikhoz!

Foto: Zara

Foto: Maniaxtreme

Foto: Magenta

Dzsekik és kiskabátok

Az aranyáron mérhető bőrdzseki, a könnyű pamutból készült kabát idén is trendi marad. A skót kockás mintát sem kell még mellőzni. Csajos darabok, és a vagányabbak is felmelegítenek majd a szeles tavaszban, ettől lesz igazán változatos a 2012-es trend. Az idei év nagy felfedezettje: a mandarin szín, természetesen a kabát színeiben is előkúszik, megdobva az óriási kötőkkel, masnikkal, virágokkal. Apropó virágok. 2012-ben sem lesz hiány a színes, orbitális virágmintákban a hosszú kabátokon, de azért csak ízlésesen, teltebb hölgyeknek nem feltétlen ajánlott!

Foto: New Yorker

Foto: H&M

Foto: Magenta

Foto: Mayo Chix

Foto: Caremo

Foto: Mango

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL