ANGYALISKOLA

Szerencsét és boldogságot hozó tavaszi angyalkák

Szerző:
Szabó Anna
Alig pár hete, hogy beléptünk a meteorológiai tavaszba, már napok óta kényeztetnek minket a tavasz angyalai. A balzsamos levegő, a csicsergő madárkák kicsaltak minket a természetbe., ilyenkor mérjük fel a tél során felgyűlt limlomokat. Ideje a romokat eltakarítani és helyükbe egy barátságos, gazdagon termő vagy virágzó kertet álmodni.

 

Ahogyan mi emberek hadrendbe állunk, úgy sorakoznak fel a tavasz angyalai is, hogy védőszárnyaik alatt megszülessenek a következő generációk erdeinkben, mezőinken. De hajnalban ott felügyelik a szántást és őrzik a kikelő magoncokat a vetés után is. Nézzük hát sorban, kihez fordulhatunk szerelemért, élettől duzzadó palántákért, vagy egyszerűen csak azért, hogy minden jól sikerüljön tavasszal.

A tavasz elsőszámú angyala Milkiel

Ő hoz életünkbe - ha kérjük - új ötleteket, a megfiatalodást, új szerelmet vagy éppen segít alkotókedvvé alakítani az álmodozást. Hívd őt segítségül, ha tavasszal a megtisztulás a célod, ha a lelki egyensúlyodat szeretnéd helyre állítani, de akkor is, ha most érett meg benned az elhatározás a családalapításra! Milkiel a téli betegségekből, esetleg sérülésekből segíti a gyors felépülést. Milkielt a Nap angyalának is nevezik, hiszen felerősíti a nap áldásos hatásait, ezáltal energiával tölt el. Ahogyan a földben növekedésnek indulnak a kis növénykezdemények, úgy nő a te erőd is, ha Milkieltől ezt kéred, és ezt az erőt fordíthatod aztán a magad épülésére vagy gyógyulására.

Ariel és Komutiel, az állatok angyala

A kiskert tulajdonosok nagyon jól tudják, elkerülhetetlen, hogy a felelőtlen szomszédoknál született kiscicák a kertjükben kössenek ki néhány évente, de aki sokat időzik a kertben, előbb utóbb találkozik sérült madárfiókával is. És ne feledjük, a kertészkedők legnagyobb segítségét, a család kedvenc kutyáját, akiket ugyancsak érhet „munkahelyi baleset”. Rájuk vigyáz Komutiel, az atlantiszi angyalok közül az állatok angyala. Hozzá forduljunk a gyógyulásukért, és azért is, ha keressük a közös nyelvet kedvenceinkkel, vagy védenceinkkel.
De nem csak Komutiel óvja tollas vagy négylábú barátainkat. Minden állat védelmezője Ariel, aki a kerti tó aranyhalaitól a végtelen óceán halrajain keresztül minden állat sorsát figyelemmel kíséri. Gyógyítja a betegeket, haza kíséri a hontalanná váltakat. Őket hívd segítségül, ha gazdát keresel a nálad landolt kiscicáknak.

Raziel, a növények őre

Aki teheti, ilyenkor kérjen védelmet és erőt Razieltől a kiskertben elvetett magoknak és elültetett palántáknak. Razieltől, aki a növényeinket vigyázza. Ugyanakkor kérhetjük a tanácsát abban is, hogy milyen gyógynövényeket ültessünk saját magunk részére is a veteményesbe, vagy az erkélyen, egy nagyobb ládába. Ugyanis ő az, aki a gyógynövények és a velük való gyógyítás ismereteinek bővítésében segítségedre lehet. Hozzá fordulj akkor is, ha a tél elmúltával testi-, lelki megújulásra vágysz, és akkor is, ha gyógyírt keresel a benned felgyülemlett pszichés vagy spirituális gátak átszakításához. Társad és segítőd lesz a tavaszi böjt vagy meditációk során egyaránt.

Rafael a gyógyítás angyala

Ám a tavasz nemcsak a kiskert tulajdonosokat csalja ki a jó levegőre, ilyenkor hamarabb csábulunk el bicikli- vagy hajókirándulásra. Az úton lévőkre vigyáz Rafael arkangyal. Őt hívd segítségül, hogy mindenki épségben eljusson a vágyott hegycsúcsra, tópartra és utána fáradtan, de boldogan érjen haza.

És egy apró óvintézkedés

Hívd Baradielt, és ő esővel táplálja a kertben növekedő palántákat. Kérd, hogy óvja a természeti károktól – jégesőtől, vagy fagykároktól.
Aki előrelátó és okosan kommunikál angyalaival, annak nincs más hátra, mint velük együtt élvezni a tavaszt. Ám soha ne feledd megköszönni mindazt, amit érted tettek.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL