MÁGIA

Érts az állatok nyelvén!

Szerző:
Szabó Anna
Ha többet szeretnél kommunikálni a kutyáddal és a macskáddal egy „vau”-nál, vagy egy „miau” –nál, próbáld ki ezt a varázslatot. Ha helyesen játszol, akkor meg fogod érteni, mit beszélnek hozzád, vagy netán egymás között az állatok.

 

1. Macska kommunikáció


Először is ültesd magad elé a cicát, és törekedj arra, hogy teljes csend uralkodjon körülöttetek. Gyújts meg egy fehér gyertyát, majd háromszor érintsd meg Őt a két füle között. A harmadik érintésnél tartsd ott a kezedet egy rövidke ideig, lehetőleg addig, amíg kellemes melegség alakul ki közöttetek. Ha ezzel meg vagy, mondd el többször az alábbi varázsigét:

„Patkány farka,
Denevér szárnya,
Had beszéljen ez a macska!”


Néhány alkalommal meg kell ismételned a varázslatot, míg a macskád el nem kezd kommunikálni, egy idő után azonban érteni fogsz a nyelvén.


2. Kutyabeszéd


Először is bizonyosodj meg róla, hallgat-e rád a kutyus. Ha ugyanis nincs meg a kellő gazdi-kutya kapcsolat, akkor hiába minden. Ha biztos vagy abban, hogy te vagy a falkavezér, és figyel rád az állat, akkor ültesd le magad elé, és gondoskodj arról, hogy maximális csend vegyen körül benneteket.


Gyújts meg egy fehér gyertyát, érintsd meg Őt a két füle között, majd húzd végid jobb kezed mutatóujját az orrán. Az orrocskája hegyén állj meg, és néhány másodpercig tartsd ott az ujjadat. Lehetőleg várd meg, amíg kellemes melegség alakul ki közöttetek. Ha ez megtörtént, mondd el többször az alábbi varázsigét:

„Macska farka
Kutya farka
Denevér szárnya
Had beszéljen ez a kutya!”


Valószínű, hogy többször meg kell ismételned a varázslatot ahhoz, hogy beszélgetni tudj a kutyáddal, de egy kis gyakorlás után megérted, mit akar veled, illetve a környezetével közölni.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL