SZÉPSÉG

Nagy tavaszi körömlakk körkép

Szerző:
Szabó Anna
Színes körmökre felkészülni, pénztárcára vigyázni! Idén tavasszal tobzódunk majd a körömlakk-színekben – választani még a sokat megélt divatfüggők is nehezen tudnak majd. Szebbnél szebb árnyalatok kacsingatnak majd ránk a boltok polcain, de nézzük melyek is ezek!


Ebben a szezonban sok új szín nem debütál, ellenben a régiek kaptak egy kis frissítést. Néhány régi kedvencünk újra felbukkan, és ha hinni lehet a pletykáknak, évekig ismét előtérben marad majd. De ne rohanjunk annyira…

2012-ben a legütősebb szín a zöld lesz, és annak megannyi árnyalata közül a pisztácia hideg fénye ragad meg majd leginkább. Keresd a fényesen krémes változatokat!

A csillogó lakkokat is újragondolták a tervezők, az új mánia a 3D-s holografikus lakk. De még minden jöhet, ami glitter, ami fényes szemcséivel beragyogja körmeidet… Leginkább az éjszaka bulikirálynőinek ajánljuk lila, kék és ezüst árnyalatú fedőlakként.
(A cikk a kép után folytatódik…)

 

A bézs az új rózsaszín – állítják a szakértők, és bár, kezdjük kissé elcsépeltnek érezni az ilyen kijelentéseket, mi azért örülünk ennek. Imádjuk a maga visszafogott nőiességével, de főként azért, mert mindenkinek meghosszabbítja az ujjait optikailag. Egy dologra kell csak figyelned, ha te is beruházol egy ilyen kincset érő darabra: a bőrszínedhez illeszkedőt válassz, különben piszkos-hatást kelt.

Babakék, türkiz és sötétkék – teljesen mindegy, a kék továbbra is nagy kedvenc lesz. Erre a színre viszont azt jósolják a trendszakértők, hogy jövőre már unni fogjuk, sőt, átmegy majd „cikibe”. Szóval, ha neked is szívedhez közel áll a kék, akkor hajrá, használd ki az alkalmat.

A fukszia régi-új kedvenc, nagyon örülünk, hogy idén ismét, előtérbe került. Változatosan lehet majd kapni – már ami az állagát illeti – lesz majd gyöngyház fényű, apró csillámokkal irrizáló, valamint teljesen matt is… Egy biztos: mi az eddigiek közül erre biztosan beruházunk majd!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL