ANGYALISKOLA

A március hónap angyali feladata

Szerző:
Szabó Anna
Március a Kos csillagkép hónapja, uralkodó bolygója, a Mars, a Teremtő által alá rendelt angyala: Malchidiel Angyal! Ismerjük hát meg Őt, Malchidielt – az önbizalom angyalát, és tudjuk meg, miért és mikor fordulhatunk hozzá!

 

Sokunk reggeljeit keseríti meg az édes álomból való visszatérés a túlzott elvárások világába. Már aprócska gyermekeink is játékos nyelvórákon ismerkednek a nagyok világával, és észrevehetően egyéni módon reagálnak, amikor ismereteiket fel kell eleveníteniük. Sokszor szétválaszthatatlan, hogy mi magunk támasztunk túlzott elvárást önmagunkkal szemben, vagy valóban a legmagasabb elvárásokat, diktálja a környezetünk. Malchidiel segít összehangolni képességeinket és vágyainkat, segít összhangot teremteni álmaink a lehetőségeink között.

Hozd ki magadból a legtöbbet, de úgy, hogy közben örülj a sikereidnek és ne a következő lépésen aggódj!

Malchidiel egyik köve az ametiszt - a józanság, az értelem, a tiszta gondolatok köve. Másik köve a rubin, a boldogság jelképe, mely megszünteti a szomorúságot, és szerencsét hoz viselőjének.
Színe a vörös és a narancssárga
Tűz elemhez tartozó jegy, uralkodó bolygója a Mars.
Nevének jelentését fordíthatjuk így: Isten teljessége!
Jelmondata: "Az akaraterő megteremti az utat."


Márciusban koncentrálj azon feladataidra, vágyaidra, amiket halogatsz már egy ideje! A halogatás az önbizalom hiányának egyik legfőbb mutatója. A halogatás sokszor nem takar mást, mint a válladon ülő kisördög sikerét, aki folyamatosan csak legyint és legyint: ugyan minek is belefogni? Úgy sem lesz tökéletes, úgy sem lesz kész időre! Nos, elárulom, ha Malchidiel segítségét kéred, készen leszel időben és a kínzó gyötrelem siker élménnyé válik óvó szárnyai alatt. De Malchidiel nem csak ebben segít!

Kérd és megadatik!

Kérd a segítségét, ha rádöbbensz, túlvállaltad magad! Ő segít a célok kitűzésében, hiszen aki mindent akar, annak elforgácsolódik az ereje a megvalósítás közben. Segítségével hangold céljaidat a lehetőségeidhez, mérlegelj okosan! A türelem fontos része a sikernek!

Fordulj hozzá, amennyiben több önbizalomra vagy motivációra van szükséged. Az élet sokszor állít megkerülhetetlen kihívások elé. Ilyenkor nem számít, akarod-e, képes vagy-e megoldani egy-egy feladatot, és bármennyire is a hátad közepére sem kívánod, túl kell lenni rajta… Ilyenkor csak az segít, ha látod az út végét, ha kapsz egy kis pluszt! És erre nincs más, aki alkalmasabb.

Ha kilátástalannak ítéled a helyzetedet, mégis nagyot kell lépned, Malchidiel részt vállal a helyes döntés meghozatalában. Legyen szó költséges lépésről vagy bizonytalan végkimenetelről, a józanész megőrzése néha minden logikát nélkülöző lépésekre sarkall! De sokszor ezen múlik a túlélés, mikor mások már feladták, neked ott van a segítség! Élj hát vele és meglátod, az élet iránti lelkesedéssel tölt majd el, ami átsegít a holtponton.

Legyen Malchidiel az életed része!

Néha minden erőfeszítés ellenre a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan megálmodtuk! Ilyenkor fontos elengedni a haragot, különben rányomja bélyegét a jövőnkre. A kudarc sokszor egy másik lehetőséget rejt magában, melyből többet profitálhatsz, de ezt csak az veszi észre, aki képes túllépni a kudarcon, a haragon, a negatív sallangokon. Ha ebben nem vagy gyakorlott, feltétlenül kérj segítséget.

Malchidiel - ha nyitott szívvel élsz - becsempészi életedbe azt, aki észrevétlen része lesz álmaidnak, későbbi terveidnek! Ha Malchidielt életed részévé teszed, akkor járj nyitott szemmel! Hiszen előfordulhat, hogy betoppan valaki az életedbe, és egyszer csak azon veszed észre magad, hogy keresed a tekintetét, beleborzongsz, ha megérzed az illatát és alig várod, hogy ezeket újra és újra átéld ezt a különös érzést! Vigyázz! Kész! Szerelem!

A március tökéletes hónap a megújulásra

Jelöld ki a tavasz legfontosabb feladatait. Válaszd külön a terveidet és az álmaidat, állíts fel stratégiákat, és haladj a választott úton. Malchidiel segít abban, hogy az energiáid ne forgácsolódjanak el a teendőid között és abban, hogy az úton valóban haladj és ne csak a problémáidat kerülgesd.

Most már tudod, ki önt beléd hitet, amikor már fogytán az erőd, tudod, kinek a szárnyai ölelnek körül, ha porrá foszlott minden reményed, mégis sikerült megoldani egy-egy problémát. És azt is, hogy kinek köszönheted azt a személyt, aki végig kísér utadon.

Amint megoldódott a problémád, állj meg egy percre és köszönd meg szíved minden melegével Malchidiel segítségét, közbenjárását!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL