MÁGIA

Varázslat egy forró, szenvedélyes csókért

Szerző:
Szabó Anna
Ha valakinek a csókjára vágysz, akkor bátran végezd el ezt a bűbájt. Ám akkor is hatásos lehet, ha szeretnéd, hogy egy általad kiszemelt illető közeledjen feléd valamilyen formában. Sőt, még akkor is, ha éppen „fasírtban” vagytok kedveseddel, és azt szeretnéd, ha egy forró csókkal oldódjon a feszültség.

 

Kellékek


Piros rúzs
Fehér papírlap
Piros gyertya


A varázslat menete


Először is képzeld magad elé azt a személyt, akinek a csókjára vágysz. A lehető legélesebben próbáld meg lelki szemeid előtt kirajzolni Őt. Fogd a piros ajakrúzst, fesd ki vele a szádat, majd a fehér papírra „csókolj” egy ajaklenyomatot. Aztán gyújtsd meg a piros gyertyát, tedd a lángjába a papírt, és közben a mormold az alábbi varázsigét:

„Csókolj meg, ha találkozunk,
Csókolj meg (említsd meg a személy teljes nevét)
Üdvözölj ajkaiddal, és mondd, hogy hiányzom.
De leginkább csókolj meg.”


Ezt a varázslatot egy barátnőm kipróbálta egy nős fickón, hogy megbizonyosodjék arról, valóban jól működik-e. A fickó egész idő alatt bámult rá, folyamatosan a közelében volt, és amikor kocsijához ment, utána eredt, megragadta és megcsókolta. Megkérdezte tőle, miért csinálta ezt, és azt mondta: „Valójában nem is tudom, csak úgy éreztem meg kell tennem.” Nos, a barátnőm azóta érdeklődik komolyabban a boszorkányság iránt. Az erő működik… ha hiszel benne!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL