DIVAT

Nagy tavaszi cipő mustra

Szerző:
Szabó Anna
Hó, eső, szél, vagy éppen hétágra sütő nap. A múló tél és a beköszöntő tavasz alkalmával már biztosan nehéz cipőt választanod. Legyen praktikus, kényelmes, pénztárcakímélő. Joggal merülhet fel a kérdés: mindezt mégis hogy? Természetesen a friss és új kollekciókkal büszkélkedő tavaszi trendekkel.

 

Sportos, de csinos!

A színek, és figyelemreméltó mintáknak köszönhetően már csinos darabok közül is választhatsz, ha sportos szeretnél lenni. A 2012-es tavasz remek darabokkal rukkol elő, legyen az: tornacipő, vagy sportcipő. Tökéletes választás a dolgos hétköznapokra, az ügyes-bajok dolgok intézéséhez a tornacipő. Bármit megtalálsz manapság; kirívó színeket, vagy szokatlan mintákat, és már nem csak a nőies magas sarkúkon.

Foto: Deichmann

Foto: New Yorker

Legyél egy bájos balerina!

Évek óta nem kerülnek le az üzletek polcairól az oly kecses balerinacipők, sőt csatlakoztak hozzá a mokaszinok is. Neked is biztosan akad néhány pár a gardróbban. Jól mutat szinte minden ruhadarabhoz, legyen az nadrág vagy szoknya, csak a színekre kell ügyelned. Megtalálható köztük minden fazon: elegáns, extrém, szexi, vagy bohókás. Akadnak köztük letisztult, egyszerűséget sugárzó fazonok, de vannak óriási virággal, masnival, csattokkal díszített változatok is, egyedi színek merész kombinációival. Lehet velúr, bőr, vagy éppen vászon. Csak a Te ízléseden, na meg a büdzséden múlik, hogy melyik mellett döntesz. Hidegben harisnyával, na meg esőben is hordható, reménykedve, hogy nem ázik be. Mindenképpen ajánlott beiktatni egy-két magas sarkúval átküzdött nap után egy ilyen felüdülést a talpunknak, mert a kényelem sem utolsó szempont a jó megjelenés mellett.

Foto: New Yorker

Foto: Montonelli

Foto: Deichmann

Magas lábon élünk, mi nők!

Minden nőnek jól áll a magassarkú, hiszen kiemeli az alakot, a magasságra is jótékony hatással van, és a tartásod is megváltozik tőle. Mindenképpen be kell szerezned egyet az örök klasszikus darabból: a fekete magassarkúból. Elengedhetetlen darab kosztümökhöz, szoknyához, alkalmi ruhához. Egyszerűsége miatt sok ruhához elővehető. A kemény mínuszoktól már nem tartva talán a legelőnyösebb ezen a korai tavaszon, ha bokacsizmát vásárolsz. Egy farmerrel vagy egy mutatósabb party szereléshez is nagyon jól mutat, és ezzel a lábbelivel az időjárás viszontagságai is elkerülhetőek. Ha viszont nem akarsz konzervatív lenni, és félsz a szürkeségtől, akkor válassz magadnak vagány színeket, gyöngyökkel, méretes virágokkal, kövekkel és biztosan vonzani fogod a tekinteteket.

Foto: Deichmann

Foto: La Papaya Fashion

Foto: New Yorker

Foto: Maniaxtreme

Foto: Montonelli

Alkalom szüli a cipőt!

Mint, ahogy a ruháinkat, is a cipőinket is alkalomhoz választjuk, szem előtt tartva különböző szempontokat. Ahogyan bevásárláshoz nem húzol magas sarkút, úgy nem húzol tornacipőt partyra. A színek sem hanyagolhatóak, idén rengeteg színt vonultatnak fel a cipellők. Mustársárga, indigókék, korallpiros, nude, vagy rózsaszín. Igazodnod kell a körülményekhez: az időjáráshoz, az öltözékedhez, az alkalomhoz, és a komfortosságodhoz. A legegyszerűbb, ha minden eshetőségre felkészülsz, és rendelkezésedre állnak különféle darabok, és ügyelj arra, hogy ha lehetőséged van rá, a paletta összes színe visszamosolyogjon rád a cipős szekrényedből. Ne hagyd ki az igazán egyedi darabokat sem, amelyeket elővehetsz, ha le akarsz valakit venni a lábáról!

Foto: La Papaya Fashion

Foto: Deichmann

Foto: New Yorker

Foto: Montonelli

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL