FÉSZEK

Mindennapi Feng Shui kisokos

Szerző:
Szabó Anna
Nem véletlenül hívják a Feng Shuit a tér és a tárgyrendezés művészetének. Gondoltad volna, hogy egy rosszul elhelyezett párna vagy tükör galibát okozhat?

 

„Az titok a részletekben rejlik!”

Egy régóta megoldatlan élethelyzet vagy egy új keletű és érthetetlen zavar a mindennapok rohanásában, csak azt érzed, nem vagy harmóniában. Keresed, kutatod mi lehet az oka? Mit rontottál el? Hogyan tovább?

A válaszom, Feng Shui!


Légy nyitott! Nagy kincs tud lenni egy jó tanács, ha épp neked szól!

Hálószobai kisokos:
Mi az ami kettéválaszt?

Megmérgezheti és tönkreteheti a párkapcsolatot, ha a franciaágy két külön részből vagy matracból áll. Ha hosszú és békés házasságban szeretnél élni, válassz olyan típusú franciaágyat, ahol az ágy és a matrac is egy darabból készült.

Természetesen az sem megfelelő, ha két külön ágyat tolsz egymás mellé, hiszen a végeredmény ugyanaz.

A jó ágy hosszú távú és megtérülő beruházása a tartós házasságnak, mint a boldog életnek a jó házasság. Az sem elhanyagolható tény, hogy életünk majd egyharmadát ágyban töltjük és az alvás, a pihenés milyensége teremti meg a nappalokhoz szükséges energiát. Aki rosszul alszik, annak vergődés és nyomorúság nappal az élete.

Gerenda alatt és mellett feküdni sem kedvező, mert a kettévágás következményeként változatos formákban képes szétválasztani a házastársakat, mint (halálos) betegség, ahol a testen keresztül haladva gyilkol, vagy az állandó veszekedés módszerével (éles, bántó, vágó szavak).


A fránya harmadik!

Három díszpárna hever a hitvesi ágyon? Ne csodálkozz, ha egyszer csak megjelenik párkapcsolatodban az a bizonyos harmadik személy! A díszpárnák száma szimbolikusan jelzi a nem kívánt élethelyzeted megoldható problémáját. El a harmadik párnával! A hagyományos párkapcsolatban elég két fél és ezzel párhuzamosan két díszpárna.


Rémálmaid vannak?

Biztos, hogy becsempésztél a tiltott listáról valamit a hálódba.
• Oka lehet, egy tükör, tükrös szekrény, tükröződő üveges felület.
• Akvárium, csobogó, vizes témájú kép.





• A televízió és minden elektronikus szórakoztató kütyü.
• A vadító színek, tüzes vörösek, vibráló színhatások.
• Kristálycsillár, cseppentett és egyéb kristályok fellógatva.
• A nem hálószobai szimbólumok tárgyi vagy képi formában, maszkok, szörnyek, preparátumok, trófeák, harci és véres jelenetek. Sőt a csoda szép, szomorú, magányos és tragikus ábrázolások is ide tartoznak.
• A sok szobanövény és a nem megfelelő szobanövény, mint a kaktusz, az energia ventilátor szobapáfrány, ami nem hagy nyugodni.





• Csengők, szélcsengők, spirálok.
• Az ágynál, fej felett elhelyezett bármi feszültség forrása lehet. Polc, lámpa, kép, növény. Nálad mi van a fejed felett?





• Minden oda nem illő élőlény és tárgy. Kutyuska, cicuska, teknős, halak stb... Vasalódeszka, tőrök, kések, súlyzók, szobabicikli, varrógép, kisvasút és a „komplett dolgozószoba”.





Az én fantáziám szerény, de ha problémád van a párkapcsolatoddal, érdemes a hálót, minden oda nem illő dologtól mentesíteni. Miután végeztél, még csoda is történhet.






Nem olyan a szex, mint szeretnéd?

Lehet túl sokan vagytok a hálóban, ha jól körül nézel! Szentképek, keresztek, családi fotók (mami, papi, gyerekek). Ne csodálkozz, inkább lakoltasd ki őket és maradjatok végre kettesben.




Van aki azt mondja, hogy „ Csodák nincsenek!”, van aki pedig bizton tudja, hogy „Csodák igen is léteznek!”

Tégy csodát te is a saját hálószobádban és ne légy magaddal kíméletes! Amire nincs szükség, el vele, tisztuljon a tér és az oda nem illő tárgyakkal együtt tűnjön el a probléma is az életedből!

Továbbra is várom a Feng Shuival kapcsolatos kérdéseket itt a Női Portál szakértői oldalán vagy honlapomon a www.harmonikusvilag-fengshui.hu elérhetőségein.

Sok szeretettel
Bányász Imréné
okleveles Feng Shui tanácsadó
www.harmonikusvilag-fengshui.hu

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL