2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyalok az igaz szerelem behívásáért

O.M

Vedd elő a jobbik eszed, és merj szembe nézni a rideg valósággal! Tudod, van, aki most is segít és melletted áll, angyalaid meghozzák az áhított szerelmet! Nem kell fotó, nem kell bosszú hadjárat és nincs szükség arra sem, hogy magadat okold vagy büntesd, amiért most magányosnak érzed magad.

 

Ami az egyiknek kudarc vagy bánat, a másiknak lehetőség!

Mielőtt bánatodban elindulnál egy csajos buliba, adj magadnak és angyalaidnak egy kis időt. Engedj vizet a fürdőkádba, vagy ülj le kényelmesen a kedvenc sarkodba, és gyújts meg egy gyertyát. Magadhoz a legnehezebb őszintének lenni, ám erre most feltétlenül szükség van. Angyalaidnak tudniuk kell, mit vársz egy kapcsolattól, mit vársz a következő partneredtől. Írd hát fel azt az 5 legfontosabb dolgot, ami hiányzik és kérd őket, hozzák el az életedbe azt, akitől mindezt megkaphatod.

Beleguel - az új életszakasz angyala

Fordulj Beleguelhez, tőle remélheted a segítséget az új kapcsolat kiépítéséhez! Egyik percről a másikra egyedül maradni, még akkor is nehéz, ha a régi szerelem már terhes volt számodra, kell a segítsége - intő jelei, bátorítása - ahhoz, hogy ne menekülj vissza, hanem lehetőségként éld meg a kialakult helyzetet. Kérd, hogy jelenlétével erősítsen, óvjon és tartson a jó úton, hogy találkozhass a lelki társaddal. Marasztald, hogy erejével megszilárdítsa a bimbózó románcot.

Tattwaiel - az életöröm, a mosoly és a derű angyala

Fordulj Tattwaielhez, hiszen a párkeresés nehéz ügy! Még nehezebb, ha az elmúlt időt siratod, esetleg az elkövetett hibáidon rágódsz! Ami volt, elmúlt! Tattwaiel derűt hoz és elsimítja a ráncaidat. Ne csak mutasd, hogy könnyedén veszed az akadályokat - légy vidám, sugározz életörömöt és meglásd, el sem tudod hessegetni majd a pasikat! Tégy a kedvére és viselj melegséget sugárzó színeket, marasztald őt rózsaszínnel. Lepd meg magad egy új illattal, és tündökölj! Tattwaiel megkönnyíti a párkeresést, ha ő a közeledben van, nem kell keresned, csupán válogatnod a kérők között.

Simiel - a szerelem és a szívügyek angyala

Fordulj Simielhez, ha már feltűnt a színen álmaid pasija. Kérd őt, erősítse meg a köteléket, fűzze szorosra a szálakat. Ne feledd, senkit nem lehet a szerelembe kényszeríteni, de Simiel elegyengeti az akadályokat az utatokból. Kérd, tartsa nyitva a szemét és óvjon benneteket a külvilág esetleges támadásaitól. Akkor is hozzáfordulj, ha bizonytalan vagy partnered őszinteségében, szerelmében és kövesd a jeleket, amiket küld neked.

Ők mind arra várnak, hogy segítségedre legyenek

Miután elmondtad nekik őszintén, milyen kapcsolatra, milyen társra vágysz, fújd el a gyertyát és menj a barátokkal társaságba! Szívd magadba az életörömöt, a szerelem lehetőségét, és légy bátor. Ilyen angyali hátországgal bátran, nyitott szívvel keresheted az igazit, és később elmesélheted neki, milyen kalandosan találtál rá a szerelem ösvényére!

Ne feledd, angyalaid önzetlenül vannak a segítségedre, nekik a legnagyobb öröm, ha munkájukkal a boldogságod kiteljesedik. Fejezd ki háládat, és köszönd meg azt, amit tettek érted.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonban egészen mások, ugyanis a muffin formára csak azért van szükség, hogy elkészíthessük az ételek mini variációját, ami rendkívül gusztusos látvány. Mutatjuk a 4 legfinomabbat, melyek minket azonnal levettek a lábunkról.

Tovább »
Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

A Mágikus Csontok Tarot kártya célja, hogy rávilágítson életed sötét titkaira, pontjaira, azokra a belső igazságokra, amelyekkel nem mersz szembenézni. Az ősi csontjóslás és a Tarot misztériuma találkozásának köszönhetően pontos képet kaphatsz arról, mit rontasz el az életedben, vagy mi miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, mint azt szeretnéd. Kíváncsi vagy, mit árulnak el rólad a Mágikus Csontok?

Tovább »
Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Létezik az Univerzumnak egy saját rendszere, amin keresztül érvényesíthetjük az akaratunkat, megteremthetjük a vágyainkat. Ez a rendszer az Univerzum Törvényeiből áll, az élet hét spirituális törvényéből. Tudd meg, hogy melyik Univerzális Törvény hat rád az év második felében, ami hozzásegíthet sikereidhez és vágyaidhoz! 

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép