SZÉPSÉG

Profi ötletek az ápolt körmökért

Szerző:
Szabó Anna
Semmit sem mutatunk oly gyakran, mint a kezünket. Vele üdvözöljük barátainkat, ismerőseinket, szavainkat gesztikulálva hangsúlyozzuk. Ezért nagyon fontos, hogy körmeink épek, jól ápoltak, egészségesek és szépek legyenek.

 

Olajfürdő

Ujjunkat hetenként egyszer mártsuk öt percre langyos mandulaolajjal teli tálkába. Ettől ellenállóbbak lesznek körmeink.


Körömolaj

Otthon is elkészíthetjük! 7 ml ricinusolajat, 3 ml szójaoldatot, 1 csepp bergamottolajat összekeverünk és egy kis üvegcsébe töltjük. Körmeinket esténként masszírozzuk meg ezzel a készítménnyel. Általában nyolc hónapig használhatjuk.
 

Körömápoló pálcikák 

Az olajjal átitatott végű körömápoló pálcikát használhatjuk akkor is, ha az irodában, vagy éppen úton vagyunk. Egyszerűen simítsunk vele végig a körömágyak mentén.

Pamutkesztyű

Hetente egyszer kényeztessük kezünket luxuspakolással. Kenjük be vastagon kézkrémmel, húzzunk rá fehér pamutkesztyűt, és éjszakára hagyjuk rajta.


Gumikesztyű


Ha sokat dolgozunk tisztítószerekkel, védjük kezünket egyszerű gumikesztyűvel az agresszív anyagok és a víz károsító hatása ellen.


Fényesítő por és párna


Előbb szórjunk kevés port a körmünkre, majd szarvasbőr párnácskával polírozzuk fényesre a felületét. Így gyönyörűen fog hatni a lakkozatlan, természetes köröm.

 



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL