FÉSZEK

Szexi hálószoba 8 bevált tippel

Szerző:
Szabó Anna
Szexre vagy alvásra rendezkedjünk be? Mindkettőre, ha hálószobáról van szó. Hiszen amellett, hogy életünk egyharmadát alvással töltjük, a legtöbbet itt vagyunk párunkkal – jó esetben.

 

 


A buja hálószoba titka alapvetően a jól megválasztott textileken múlik, de az egyszerre otthonos és vérforraló szentély megteremtéséhez további rafinéria is szükségeltetik.


1. Rend a lelke…

Kissé unalmasnak tűnhet a felvetés, de először is tegyél rendet: legyen minél kevesebb tárgy a hálószobában. A zsúfoltság nyomasztó, ezért amit csak lehet tegyél el, se könyvet, se ruhát ne itt halmozz fel.


2. Kényelem: padlótól a plafonig

Mivel a reggeli ébredés után az első dolog, amit megérint a lábad az a padló, és az első, amit meglátsz az a plafon, valójában nagyon is fontos, milyen minőségű anyagokat és színeket választasz a hálódba. Előnyösek a tompított színek – türkiz, szürke, halvány kék és zöld, bézs – a hosszított függönyök, a puha, süppedős szőnyegek, mint például a plüss és a szőrmék.


3. Luxus az ágyon

A következő tétel, amire mindenképpen ruházz be: az ágyneműhuzat. Legyen annyira kedvedre való mind tapintásra, mind színre, hogy állandóan „bebújásra” csábítson. Ne feledd: a jó minőség nem feltétlenül kerül sokba, és fordítva.
Az ideális paplan és párna kiválasztása is fontos kérdés, és bár ez nem feltétlenül tartozik a lakás dekorációjához, de mindenképpen megér egy kis kitérőt. A választásnál tartsd szem előtt, hogy milyen meleg és milyen súlyú darabokat kedvelsz. Legyen-e fényes és selymes, vagy puha a huzata.

4. Harmonikus világítás

Hogy mit értek ez alatt? Az összeillő lámpák a kis asztalokon eszményiek, de merj bevállalni egy kis eklektikát. Legyen a szoba terén belül tompább és erősebb világítás, amit a plafonról függő lámpák, beépített spotok és állólámpák variálásával érhetsz el.



5. A szállodai szoba stílusa a kiváltságosság érzetéért

Tegyél a hálód egyik sarkába egy széket, ezzel eleve elérheted, hogy nagyobbnak tűnjön a hely, arról nem beszélve, hogy ide nyugodtan le is dobhatod a ruháidat, ha épp nincs kedved elpakolni.
Ha nagyobb a szobád még akár azt is megteheted, hogy az ágy végébe egy kis kárpitozott padot, vagy akár egy mini-kanapét helyezel el pár székkel. Így valóban olyan lesz, mint a jól berendezett szállodai luxuslakosztályban lennél. Arról nem beszélve, hány hancúrozásra alkalmas helyet hoznál ezzel létre…

6. Habzsoljon a szemed is

Amikor felébredsz, szép dolgokat akarsz látni. Lehet, hogy ez fali kép, székre terített antik takaró, vagy a nagyi gyönyörű selyemsála… de ha a kedvenc táskád és cipőd azt se bánd. A lényeg, hogy amikor reggel kinyitod a szemed, olyanra essen az első pillantásod, ami megmosolyogtat – ne suvaszd el a kincseidet a szekrény aljába!


7. Gyertyák mindenütt

Ki ne hallott volna róla, hogy a feng shui tanácsadók párosban javasolják a gyertyák használatát, de azt már kevesebben tudják, hogy mindezt azért teszik, mert ez a párkapcsolat szimbóluma. A színe pedig legyen piros, bordó vagy rózsaszín.

8. Illatos varázslat

Bűvöld el szerelmet illatokkal! Használj a fent említett gyertyákból illatozót vagy gyűjts meg egy füstölőt, és akkor még az illóolajokról se feledkezz meg. Attól függően, mire van szükségetek, ezekből választhatsz nyugtató vagy felajzó hatásút. Ügyelj azonban rá, hogy ne ússzon tömény, már-már fullasztó illatárban a hálótok.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL