Halak

 

A Felszabadító - Halak

Bibliai idézet: A Teremtés Könyve 48:19 , Márk Evangéliuma 1:17
Vers: A Teremtés Könyve 48. fejezet, Márk Evangéliuma 1. fejezet

„De atyja vonakodott, és így szólt: „Tudom, fiam, tudom, ő is néppé lesz, ő is hatalmas lesz. Öccse azonban hatalmasabb lesz, és utódai népek sokaságává válnak.” A Teremtés Könyve 48:19
„És monda nékik Jézus: Kövessetek engem, és én azt mívelem, hogy embereket halászszatok.”
Márk Evangéliuma 1:17

Pozitív vonások

Alkalmazkodó, barátságos és jó természetű ember vagy. Ha valakinek problémája van, készséggel állsz mellé, és segítséget nyújtasz. Akár legkedvesebb elfoglaltságodat is képes vagy feláldozni, ha úgy érzed, valakinek szüksége van rád. Rendkívül népszerű vagy és sok emberrel tartasz fent jó kapcsolatot. Inkább otthon szeretsz lenni, mintsem lótni-futni a városban. Békeszerető intuitív, és kreatív lélek vagy, aki gyakran álmodozik, és határtalanul élénk képzelettel áldott meg a sors. Szereted a luxust, de inkább visszavonulsz a világtól. Fogékony vagy a változásokra, amelyek szükségesek a túlélésedhez. Komoly belső érzelmekkel rendelkezel, és a spirituális világhoz jobban kapcsolódsz, mint a valódihoz. Egyáltalán nem vagy egoistának nevezhető, és barátaid számára mindig elérhető vagy.

Negatív vonások

Fontos számodra, hogy az emberek együtt érezzenek veled, ha személyes problémáid akadnak. Gyakran álmodozol, és a gyakorlatiasság rendkívül messze áll tőled. Nem tudsz, és úgy tűnik, nem akarsz a valódi világhoz alkalmazkodni, és ebből sokszor adódnak problémák, mert az emberek szemében ezáltal megbízhatatlannak tűnsz. Rendkívül hiszékeny és naiv vagy, olykor-olykor a pletykát sem veted meg. Ha nem kapod meg környezetedtől azt a figyelmet, amire szükséged van, visszavonulsz, és melankolikus hangulatba esel.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL