Bak

 

Az Áldozat – Bak

Bibliai idézet: Pál rómaiakhoz írt levele 3:25
Vers: Pál rómaiakhoz írt levele 3. fejezet

„Őt adta oda Isten véres engesztelő áldozatul a hitben, hogy kimutassa igazságosságát. Isten végtelen türelmében elnézte a korábban elkövetett vétkeket.” Pál rómaiakhoz írt levele 3:25

Pozitív vonások

Hagyományos az életfelfogásod. Talán ez a jegy legstabilabb a zodiákusban. Nagyon keményen dolgozol, és bölcs döntéseket hozol. Természetednél fogva komoly ember vagy, aki olykor-olykor igencsak száraz humorú. Nagyon kritikus vagy magaddal és másokkal szemben egyaránt, a mércét szinte mindig nagyon magasra állítod, és elvárod, hogy azok, akik a közeledben élnek, ennek megfeleljenek. Gondolkodásod nagyon precíz és logikus, munkavégzésed ambiciózus. Sokszor unalmasnak tűnhetsz, ugyanakkor agyafúrt és állhatatos vagy. Az üzleti életben megállod a helyedet, és nagyon módszeres vagy a munkában. Célorientáltan haladsz előre, és ha kell, még agresszívvá is válsz annak érdekében, hogy elérd a célodat. Érdekelnek az okkult tudományok. Kevés barátságot kötsz, de barátaid nagyon hűségesek hozzád.

Negatív vonások

Hajthatatlan a természeted, és nem vagy képes megváltozni senki kívánságára. Ambiciózus vagy, és a siker gyakran elvakít. Nagyon makacs és uralkodó természetű vagy, akár a végletekig is képes vagy elmenni, ha érdekeid úgy kívánják. Hangulatváltozásaid meglepik az embereket, pedig kifejezetten rájuk van szükséged olyankor, amikor depresszióba esel. Viszonylag hamar képes vagy ellenségeket szerezni magadnak. Soha nem tűnsz elégedettnek, és mindig panaszkodsz. A munka megszállottja vagy, és másoktól is megköveteled a maximumot.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL