Nyilas

 

A Hódító – Nyilas

Bibliai idézet: Jelenések Könyve 6:2
Vers: Jelenések Könyve 6:2

„És látám, és ímé egy fehér ló, és a rajta ülőnél íj vala; és adaték néki korona; és kijöve győzve, és hogy győzzön.” Jelenések Könyve 6:2

Pozitív vonások

Szerencsés ember vagy, és ez annak köszönhető, hogy általában pozitívan tekintesz az élet nagy dolgaira. Teli vagy élettel, és készen állsz a nagy kalandokra. Vállalkozó szelleműséged és sokoldalúságod által mindig valami újat és izgalmasat keresel. Te vagy az örök felfedező, aki feltérképezi az ismeretlen horizontokat és céljai elérése érdekében még kockáztatni is kész. Általában nem akadsz ki az élet apró buktatóin. Bőkezű vagy, és gyakran veszel részt jótékonysági tevékenységekben. Nem hiszel a pletykáknak, szeretsz saját magad meggyőződni az igazságról. Megbízható vagy, becsületes, etikus és szerény. Szentül hiszel abban, hogy életünket odafentről irányítja valaki vagy valami. Sokszor előre látod egy-egy dolog kimenetelét. Jó szervezőkészséggel bírsz, és általában maximumon felül teljesíted azt, ami bevállaltál. Tele vagy életkedvvel és lelkesedéssel.

Negatív vonások

Túlságosan szókimondó vagy a magad javára. Nyugtalan, türelmetlen és robbanékony természeted sok probléma okozója. Könnyen válhatsz közönségessé, dicsekvővé, sőt még arrogánssá is. Gyakran vagy tapintatlan embertársaiddal szemben. Képes vagy annyira eltúlozni a dolgokat, hogy mások azt hiszik, itt a világ vége. Mások kiszámíthatatlannak és felelőtlennek tarthatnak.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL