Skorpió

 

A Szenvedő – Skorpió

Bibliai idézet: Pál első levele a korinthosziakhoz 15:55-56
Vers: Pál első levele a korinthosziakhoz 15. fejezet

„Halál, hol a te diadalod? Halál, hol a te fullánkod?
A halál fullánkja a bűn, a bűn ereje pedig a törvény.”
Pál első levele a korinthosziakhoz 15:55-56

Pozitív vonások

Heves vérmérsékletű és erős akaratú ember vagy, akinek nagyon határozott a természete. Erős vagy, aki mindig tele van energiával. A felszínen nyugodtnak látszol, ám legbelül van egy csomó rejtett, elnyomott agresszivitásod. Környezetedre nagyon odafigyelsz, rendkívül jó társaság vagy, de sokkal több van benned annál, amit mutatsz magadból. Úgy tűnik, függetleníted magad az eseményektől, de azért a háttérből óvatosan követed az eseményeket. Nagyon érzékeny vagy, mely gyakran indulatossá tesz. Hatalmas akaraterővel rendelkezel, ezért többnyire eléred kitűzött céljaidat, ha komolyan rájuk fókuszálsz. Ösztönös személyiség vagy, aki nagyon leleményes és szenvedélyes a dolgaiban. Ügyesen magyarázod meg a dolgokat, ezzel éred el azt, amit szeretnél, és amire vágysz.

Negatív vonások

Néha előtörő tapintatlanságoddal megsérted az embereket. Könnyen belekeveredhetsz kétes dolgokba, és próbára is tehetnek, de mindez maximálisan hidegen hagy. Lobbanékony természeted miatt sokszor nehéz veled kijönni. Azt hiszed, hogy sokra viszed az életben, de csak beszélsz róla, ám semmit nem teszel az ügy előrehaladása érdekében. Arrogáns vagy és féltékeny mások sikereire.
Nem bízol az emberekben és mindig gyanakszol. Titokzatoskodó természeted sok problémát okozhat mindennapjaidban. Egy szempillantás alatt erőszakossá válhatsz.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL