Oroszlán

 

A Győzedelmes – Oroszlán

Bibliai idézet: Jelenések Könyve 5:5
Vers: Jelenések Könyve 5. fejezet

„És egy a Vének közül monda nékem: Ne sírj: ímé győzött a Júda nemzetségéből való oroszlán, Dávid gyökere, hogy felnyissa a könyvet és felbontsa annak hét pecsétét.” Jelenések Könyve 5:5

Pozitív vonások

Vezető vagy és vonzó a személyiséged. Saját szükségleteid érdekében annyira rámenős vagy, hogy az emberek képtelenek neked nemet mondani. Minden helyzetben a figyelem középpontjában állsz, imádod a rivaldafényt, ugyanakkor nem vagy híján a bőkezűségnek és jótékonykodásnak sem. Imádod a drámai helyzeteket, persze mindig főszereplőként tündökölsz bennük. Széles látókörödnek köszönhetően könnyen alkalmazkodsz új dolgokhoz. Szereted a hatalmat és szereted irányításod alatt tartani a dolgokat. Remekül helytállsz a főnöki székben. Vállalod a felelősséget a tetteidért, és szívesen letérsz az általad helyesnek tartott útról, ha azzal másokon segítesz. Őszinte és hűséges ember vagy, de a hűség csak akkor jön elő belőled, ha megtaláltad a számodra ideális partnert. Nyitott vagy és szeretsz emberek között lenni. Nagyon ambiciózus vagy és mindig az élet legjavát akarod, kis dolgokkal nem szívesen foglalkozol. Szeretsz elmélkedni és kockáztatni, vidám és optimista természeted van. Büszke és méltóságteljes a megjelenésed, és szinte soha nem hajolsz meg mások előtt. Az ígéreteidet betartod, csodálatos szervezőképességgel rendelkezel.

Negatív vonások

Rendkívül heves a vérmérsékleted, már-már arrogáns és uralkodó vagy. Makacs természetednek köszönhetően sokszor képtelen vagy elfogadni mások nézeteit. Könnyen beképzelt, nagyképű és sznob lehetsz. Kínosan pedáns vagy, aki nem tűr ellentmondást, és a tolerancia sem az erősséged. Uralkodó és fölényeskedő természetedet sokszor nehezen tűri környezeted, képtelen vagy az alárendelt pozícióra, szinte muszáj főnökösödni. Has azonban hízelegnek neked, az rossz utakra vihet, mert könnyen gőgössé válhatsz, és hamis büszkeséggel ruházod fel magad. Eredményeiddel szívesen dicsekszel, a hatalomért bármire képes vagy.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL