Rák

 

Az Oltalmazó – Rák

Bibliai idézet: Ézsaiás könyve 4:5-6
Vers: Ézsaiás könyve 4:5-6

„Akkor teremteni fog az Úr Sion hegyének minden helye fölé és gyülekezetei fölé nappal felhőt és ködöt, s lángoló tűznek fényességét éjjel; mert ez egész dicsőségen oltalma lészen…
És sátor lészen árnyékul nappal a hőség ellen, s oltalom és rejtek szélvész és eső elől. ”
Ézsaiás könyve 4:5-6

Pozitív vonások

Általában halk beszédű és érzékeny vagy, aki embertársaival kedves és együttérző. Ha valaki bajban van, képes vagy azonosulni a problémáival, és azonnal a segítségére sietsz. Élénk képzelőerővel áldott meg a sors, és rendkívül kreatív vagy. Általában befelé forduló és csendes vagy, szinte soha nem emeled fel a hangodat. Ez túlnyomó részben annak köszönhető, hogy semmiféle összeütközést, konfliktushelyzetet nem kedvelsz. Száraz humorérzékkel rendelkezel. Szeretsz gondoskodni, és gondozni mindenkit, aki a szívedhez közel áll. Rendkívül bölcs ember vagy, és határtalan biztonságra van szükséged ahhoz, hogy harmóniában élj önmagaddal. Hiszel a hagyományokban és szeretteid mellett tűzön-vízen át kiállsz. Szégyenlősséged és tartózkodásod már-már túlzás, hiszen önmagában véve ragyogó és sikeres ember vagy. Rendkívül célratörő és energikus vagy, hiszel a filozófiában, de saját ügyeidben csak nehezen találod fel magad.

Negatív vonások

Szeszélyes, határozatlan és zavart vagy, és gyakran fordul elő, hogy nem állsz ki a döntéseid mellett. Szenvedsz a saját gyengeségedtől, és néha bizony előjön belőled a házsártosság és önzőség. Túlságos érzékenységednek köszönhetően könnyen megsértődsz, és szereted sajnáltatni magad, ráadásul a saját butaságod miatt. Bizonytalan vagy, ezért azt várod az emberektől, hogy mindig értsenek meg. Sokszor vesz erőt rajtad a lustaság, ilyenkor egyszerűen nem tudsz koncentrálni a feladataidra, és semmi nem érdekel. Ragaszkodsz a régi dolgokhoz, és nagyon nehezedre esik az elengedés, képtelen vagy szembenézni a tényekkel.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL