HOROSZKÓP

Melyik bibliai jegyhez tartozol? - Elárulja a csillagjegyed

Szerző:
Szabó Anna
A Biblia nem csupán a kereszténység és a zsidóság vallásos írása, hanem valami, amely tartalmaz majdnem mindent az emberiségről, és annak világáról. A bibliai versek az emberi természetek típusairól szólnak, a legtöbb versben bizonyos napjegyekről beszélnek. Minden napjegynek van egy bizonyos bibliai jegye, így bátran beszélhetünk bibliai asztrológiáról is.

 

 

A bibliai asztrológia a bibliai versek és az asztrológiai napjegyek kapcsolatáról szól. Minden napjegyhez kapcsolódik egy bibliai ének. Ha ismered a bibliai jegyeket, tudod, milyen karakterekről szólnak. Ez ad lehetőséget ahhoz, hogy kitekints a filozófiai, spirituális és a vallásos világba. Az alábbi táblázatból keresd ki, mely bibliai jegy felel meg a napjegyednek, és máris megismerheted bibliai jellemzésedet, illetve azt, hogy mely bibliai versek kapcsolódnak a hozzád és melyik keresztény ének kötődik a bibliai jegyedhez.

 

Napjegy

Bibliai jegy

Kos

Az Áldozati Bárány

Bika

A Bíró

Ikrek

A Király

Rák

Az Oltalmazó

Oroszlán

A Győzedelmes

Szűz

A Megtestesült Fiú

Mérleg

A Megváltó

Skorpió

A Szenvedő

Nyilas

A Hódító

Bak

Az Áldozat

Vízöntő

Az Élő Víz

Halak

A Felszabadító

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL