2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyalok az otthon melegéért

O.M

Születésünk pillanatában - bár sokan vesznek körül -, mégis magunk vagyunk, a sok új zaj, illat és a hideg… Csak egy magunkkal hozott fényes glória emléke, és édesanyánk ismerős szívverése maradt nekünk. Aztán életünk során hol a boldogság és a remény köti, hol a csalódás vagy a szomorúság oldja a külvilággal kötött kapcsolatainkat.

 

Kiket és miért rendel mellénk a sors, és miért őket?

Mitől függ, meddig tart az első szerelem, és hogyan lehetséges, hogy eltelhet akár két év is, amíg újra hallasz egy ismerős hangot, és ott folytatódik minden, ahol abba maradt? Szüleink, nagyszüleink védelmében, barátok és unokatestvérek bizalmában növögetünk. Míg megérünk a szerelemre, az elkerülhetetlen csalódásra, és megtaláljuk lelki társunkat, és családot alapítunk. De előfordulhat, hogy magunk maradunk, és nekünk kell a családi fészek melegét, biztonságát gyermekeinknek megadni.
Kik azok az angyalok, akik segítségét kérhetjük, ha elakadunk? Kik ők, és mit akarnak megtanítani nekünk? Hogyan segítenek minket abban, hogy bejárjuk életutunkat, megtanuljuk a leckét és beteljesítsük a sorsunkat?

Deusel angyal felel az otthon melegéért

Ő vigyázza a lelki békénket, és ügyel arra, hogy mindig a megfelelő hangnemben szólhassunk egymáshoz. Ne hidd, hogy ő akkor lép az életedbe, amikor saját családot alapítasz! Ő már akkor kiterjeszti feléd védő szárnyait, amikor először emel át édesanyád az otthont jelentő lakás ajtaján. Emlékezz erre, mikor hazaérsz és mielőtt a kulcsot elfordítod a zárban, suttogd el Deuselnek a kérésedet: „Deusel, kérlek, segíts az ajtón innen hagyni mindazt a rosszat, amit magamban hordok, és veszélyeztetné a család nyugalmát és otthonom melegét! ” Majd lépj be az ajtón és mosolyogj, a gondok holnapra ott várnak, ahol hagytad őket, de lényegesen kisebbek lesznek, hiszen te időközben feltöltődtél az otthon melegénél!

Hestiel angyal kapta azt a feladatot a Teremtőtől, hogy segítsen elsimítani a mindennapok konfliktusait

Elkerülhetetlen, hogy némely napokon az otthon melege a gyerekek zajától, a pasid szanaszét hagyott alsónadrágjaitól, és a rád váró, vendégségre készülő nyomástól szétfoszlik, az otthon egy, a pokol tüzén melegedő kukta fazékhoz hasonló időzített bombává válik. Ilyenkor bizony a szép szó semmit sem ér, a hangos pedig csak ront a helyzeten!
Ülj le a kupi közepén egy csésze teával, és kérd Hestielt, hogy adjon türelmet ahhoz, hogy a többiek is észrevegyék: az otthon a szeretet összetartó erejétől válik meleg fészekké. Várd, amíg a gyerekek kíváncsian melléd sereglenek, és rájuk ragad a Hestieltől kapott nyugalmad, majd vedd szépen rá őket, hogy osztozzanak a feladataidban. Aki egy ilyen feladatot megold, az békében él önmagával, és képes ezt kiterjeszteni szeretteire is

Simiel angyal nyújt vigaszt, ha partnereddel elsimíthatatlannak tűnő problémákkal kell meg küzdenetek

Az együttélés, a legnagyobb próbatétel életünk során. Jól csinálni szinte lehetetlen, hiszen az önmegvalósítás, az önfeláldozás folyamatosan egymáson felülkerekedve vívódik bennünk. A szerelem multával a megszokás nélkülözhetetlennek tűnő biztonságérzetté szelídül, és folytonos vívódást eredményez. Simiel kérésedre apró jelekkel rávilágít arra, hogyan tehetitek újra harmonikussá a kapcsolatotokat. Fordulj hozzá, ha tudod, hogy életed párja a tökéletes partner számodra. Ebben az esetben nincs más teendőd, mint megkeresni a probléma gyökerét. Kérd Simielt, adjon útmutatást arra, hogyan változtass a megszokásaitokon, hogy megint örömmel tekints a másik feledre.

Ne feledd, fordulj, bizalommal segítő angyalaid felé! Kérd a segítségüket, de mindig pontosan fogalmazz! Ha beteljesültek vágyaid, vagy felismerted a neked küldött jelet, akkor állj meg egy pillanatra, és gondolj rájuk szeretettel, köszönd meg a segítségüket!

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonban egészen mások, ugyanis a muffin formára csak azért van szükség, hogy elkészíthessük az ételek mini variációját, ami rendkívül gusztusos látvány. Mutatjuk a 4 legfinomabbat, melyek minket azonnal levettek a lábunkról.

Tovább »
Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

A Mágikus Csontok Tarot kártya célja, hogy rávilágítson életed sötét titkaira, pontjaira, azokra a belső igazságokra, amelyekkel nem mersz szembenézni. Az ősi csontjóslás és a Tarot misztériuma találkozásának köszönhetően pontos képet kaphatsz arról, mit rontasz el az életedben, vagy mi miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, mint azt szeretnéd. Kíváncsi vagy, mit árulnak el rólad a Mágikus Csontok?

Tovább »
Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Létezik az Univerzumnak egy saját rendszere, amin keresztül érvényesíthetjük az akaratunkat, megteremthetjük a vágyainkat. Ez a rendszer az Univerzum Törvényeiből áll, az élet hét spirituális törvényéből. Tudd meg, hogy melyik Univerzális Törvény hat rád az év második felében, ami hozzásegíthet sikereidhez és vágyaidhoz! 

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép