SZÉPSÉG

Szexi és dívás sminkek Valentin-napra

Szerző:
Szabó Anna
Vannak napok, amikor szeretünk kísérletezni. Nálunk ilyen a Valentin, mely hiába sokak szerint elcsépelt, mi mégis kedveljük. Ilyenkor jöhet az igazán vadító smink, mely bárki fantáziáját beindítja!


Itt az idő, hogy félretedd a már megszokottat! Ha a bátorság, a kísérletező kedv adott, mi adjuk az ötleteket, a gyönyörű színkombinációkat, amikkel elindulhatsz.

Akár a klasszikus bíbor ajkak sötét szemekkel, akár a lágy édes vonalak jönnek be, találsz majd kedvedre valót.

 

Presszó és cseresznye

Puha, cseresznyeszín ajkak, pirosító és presszó szín szempillaspirál. Ugye milyen természetesnek hat? Pedig hidd el, ezt a sminket a legnehezebb jól elkészíteni: hisz az egészséges pozsgást kell idéznie, nem pedig az órákig készülő mesterműét.



 

Bronz és tejeskávé

Diane von Fürstenberg tud pár dolgot a szexi megjelenésről, de ezt mindig valami meglepő formában tálalja. A szürke, a krémes halványbarna és a csipetnyi mély fekete kombináció meglepően jól mutat. Összességében kevésbé szigorú hatást kelt mint az egyszerűen feketével és bézzsel készült füstös smink. Az egyszerű matt rúzzsal együtt a szem és a száj sokkal nagyobbnak tűnik.



 

Fehér és rózsaszín

Cukormázzal szereted? Akkor Ralph Lauren sminkesei neked találták ki ezt a sminket! A fehér árnyék optikailag nagyítja a szemet, míg a halvány rózsaszín kislányos bájt kölcsönöz viselőjének. A végeredmény: lányos szexepil.



 

Narancs és korall

Van olyan a smink, amihez nem árt egy kis „aranyos trükk”. Tudják ezt Carolina Herrera sminkesei is, akik bátran nyúltak a vérnarancshoz és a korallszínhez, majd párosították őket. Az egyik a szemre, a másik az ajkakra került, míg az aranyos trükk a belső szemzúgban bújik meg. Így lett tökéletes a harmónia, és magával ragadó a tekintet.



 

Vörös, az örök

A nőiesség megunhatatlan darabja a vörös rúzs ebből az összeállításból sem hiányozhat. Alap a minimál smink, ha már ajkad rubintban ragyog, aki kedveli a sárgát, annak a szemre ennek egy halvány barnás árnyalatát ajánljuk.



 

Ezüst és rágó

Igen, nekünk is az a bizonyos játékbaba jutott az eszünkbe erről a sminkről. Ha szeretnéd bevonzani Kent, akkor hajrá: rágógumi rózsaszín ajkak, ezüst és fekete szemceruza a titok nyitja. Persze, egy színben passzoló ruha sem árt a kollekció teljességéhez… Ez – az igenis – dögös smink azonban csak annak előnyös, aki télen is ódzkodik a sápadt bőrtől.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL