Vénusz szerelmi varázslat

 

Fontos: soha, de soha ne így akarj magadhoz láncolni valakit, mert azzal komoly károkat okozol, és éppen az ellenkezőjét éred el.


E varázslathoz pénteki napon érdemes hozzákezdeni, hiszen ez hagyományosan a Vénusz napja. Aztán ismételd meg a rituálét hét egymást követő éjszakán.


Kellékek


1 piros, és fehér textil
1 piros gyertya
1 tükör
1 fehér rongy
7 db varrótű
1 levendula füstölő (Vénusz illata)

A varázslat menete


Először is fontos a tisztálkodó rituálé. Egy relaxáló fürdő után csepegtess testedre néhány csepp Ylang Ylang olajat, majd a piros textilből vágj ki egy szívalakot. Válassz ki egy mágikus helyet a hálószobádban, fektesd le a fehér színű textilt (akár egy lepedő is lehet), és helyezkedj el rajta kényelmesen. Fogj egy kézitükröt, és helyezd úgy, hogy lásd magad benne. De az is tökéletes, ha egy falitükör előtt rendezed be a rituáléhoz szükséges szentélyt. Gyújtsd meg a gyertyát és a füstölőt, koncentrálj a szexuális energiádra és mondd az alábbi varázsigét:


„Hívom a szeretett személyt.
Hogy jobban szeressen engem, mint bárki mást,
Hétszer átdöföm a szívedet,
Ma elkezdődik a Vénusz varázslat.
Magamhoz láncolom a szívedet és a lelkedet,
Ahogy teszem, úgy legyen.”


Ismételd meg hétszer a varázsigét, a tűket szúrd bele a szív alakú rongyba minden egyes ismétlés után. Oltsd el a gyertyát és a füstölőt. Hagyd a tűket a szívben a következő éjszakáig. Másnap vedd elő a szívet, gyújtsd meg ismét a gyertyát, és ismételd el újra a varázsigét. Hét egymást követő napon végezd a szertartást, és ha a Sors valóban egymásnak teremtett benneteket, szerelmetek ki fog teljesedni.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL