2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyalaink küldetése, az első lépés

O.M

Azt már tudjuk, hogy gyermekeink számára teljesen természetes, hogy angyalaik, mint egy láthatatlan védőburok, mellettük állnak életük minden pillanatában. Számukra nem kétséges, csak kérni kell, és máris megkapják a segítséget. Van egy nap, amikor ez különösen fontos: az első, az igazi, a legünnepibb születésnap! Megszületésük napja!

 

Ilyenkor vagyunk mi édesanyák a legkiszolgáltatottabbak, ilyenkor tapasztaljuk meg először azt a szívfacsaró élményt, hogy „csak neki jó legyen, őt ne érje baj”. Ugyan ez az érzés elkísér minket, míg életünk alkonyán utoljára szólhatunk gyermekünkhöz, talán utolsó gondolatunk is ő lesz! Tegyünk meg hát mindent, hogy Őrangyala csak rá figyeljen ezen a napon.

Egy elmegy, egy megérkezik!

Idősek, fiatalok, a család apraja nagyja, és ha tudomást veszünk róla, ha nem, akkor is tudnunk kell, hogy minden életünket végig kísérő angyal is tanúja a csodának, amikor kisbaba érkezik. A Teremtő a kisded szolgálatára kijelöli neki rendelt angyalt, de már a fogantatástól van, aki óvja, védi szemünk fényét, a magzatunkat.

Mikor kiderül, hogy kisbabát várunk, forduljunk Armisaelhez az anyaméh angyalához, akinek a Teremtő azt a feladatot adta, hogy kísérje figyelemmel és vigyázza az anyaméhben fejlődő magzatot, illetve segítsen annak világra jövetelében! Armisael segítségét kérhetjük tehát, amikor megindul a szülés. A zsidóasszonyoknak a 20. zsoltárt kell kilenc alkalommal elrecitálniuk, de mint tudjuk, az angyalok meghallgatnak mindünket, csak kérnünk kell a segítségüket.


A szülés problémamentes lefolyásáért hívjuk magunk mellé Gábriel arkangyalt. Ő az, kinek segítői Armisael, Zuriel és Temeluch, az újszülöttek és csecsemők angyala. Tudnunk kell, hogy rajtuk kívül számtalan angyal feladata: vigyázni a terhesség kilenc hónapja alatt a fejlődő magzatokat. Hiszen Gábriel volt az, aki közölte az örömteli hírt a Szűz Anyával, várandóságát a szeplőtelen fogantatásból, és a kis Jézus eljöveteléről. Gábriel ugyanakkor a remény angyala is, aki reményt önt az emberekbe. Hívjuk hát Őt segítségül, a szülőszoba bármelyik oldalán is tördeljük a kezünket kétségbe esésünkben. Hogy Gábrielhez eljusson könyörgésünk, amikor hívjuk, használhatunk jázmin olajat, mely lelket önt a hozzá fordulókba is. De kedveskedhetünk neki azzal is, ha közelünkben ezüstből készült tárgyat tartunk.

Vajon minden rendben lesz?

Túljutva a megpróbáltatásokon, ér minket az első sokk. A kezdeti eufórikus boldogságot megszakítja a félelem: vajon minden rendben van? Eleget evett? Elég meleg a ruhácskája? Tényleg vigyáznak rá, ha épp nincs mellettünk? Ki értheti meg jobban az aggódó anyát, mint Zuriel! Őt hívják segítségül az angyalok világában jártas anyukák és nagymamák! Ő az, aki felette áll, és vigyázza minden lélegzetvételét, és figyel minden kezet, ami feléje nyúl! A terhesség és a szülés során egy nő megéli a kiszolgáltatottság legmagasabb fokát, a szíve alatt fejlődő magzat „testet ölt”, egy lélek leszületik közénk! Bánjunk a kismamákkal úgy, mint a királynőkkel, hiszen minden alkalommal, mikor kisbaba születik, a Föld is újjászületik!

Forduljunk tiszta szívvel és bizalommal angyalainkhoz!

Kérjük a segítségüket, hogy beteljesíthessék küldetésüket, és átsegítsenek minket, embereket életünk fordulópontjain. Kérjük őket, és ha bevégezték dolgukat, ismét forduljunk hozzájuk, de most már hálánk és köszönetünk kifejezéseképpen.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonban egészen mások, ugyanis a muffin formára csak azért van szükség, hogy elkészíthessük az ételek mini variációját, ami rendkívül gusztusos látvány. Mutatjuk a 4 legfinomabbat, melyek minket azonnal levettek a lábunkról.

Tovább »
Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

A Mágikus Csontok Tarot kártya célja, hogy rávilágítson életed sötét titkaira, pontjaira, azokra a belső igazságokra, amelyekkel nem mersz szembenézni. Az ősi csontjóslás és a Tarot misztériuma találkozásának köszönhetően pontos képet kaphatsz arról, mit rontasz el az életedben, vagy mi miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, mint azt szeretnéd. Kíváncsi vagy, mit árulnak el rólad a Mágikus Csontok?

Tovább »
Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Létezik az Univerzumnak egy saját rendszere, amin keresztül érvényesíthetjük az akaratunkat, megteremthetjük a vágyainkat. Ez a rendszer az Univerzum Törvényeiből áll, az élet hét spirituális törvényéből. Tudd meg, hogy melyik Univerzális Törvény hat rád az év második felében, ami hozzásegíthet sikereidhez és vágyaidhoz! 

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép