2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyalaink küldetése, az első lépés

O.M

Azt már tudjuk, hogy gyermekeink számára teljesen természetes, hogy angyalaik, mint egy láthatatlan védőburok, mellettük állnak életük minden pillanatában. Számukra nem kétséges, csak kérni kell, és máris megkapják a segítséget. Van egy nap, amikor ez különösen fontos: az első, az igazi, a legünnepibb születésnap! Megszületésük napja!

 

Ilyenkor vagyunk mi édesanyák a legkiszolgáltatottabbak, ilyenkor tapasztaljuk meg először azt a szívfacsaró élményt, hogy „csak neki jó legyen, őt ne érje baj”. Ugyan ez az érzés elkísér minket, míg életünk alkonyán utoljára szólhatunk gyermekünkhöz, talán utolsó gondolatunk is ő lesz! Tegyünk meg hát mindent, hogy Őrangyala csak rá figyeljen ezen a napon.

Egy elmegy, egy megérkezik!

Idősek, fiatalok, a család apraja nagyja, és ha tudomást veszünk róla, ha nem, akkor is tudnunk kell, hogy minden életünket végig kísérő angyal is tanúja a csodának, amikor kisbaba érkezik. A Teremtő a kisded szolgálatára kijelöli neki rendelt angyalt, de már a fogantatástól van, aki óvja, védi szemünk fényét, a magzatunkat.

Mikor kiderül, hogy kisbabát várunk, forduljunk Armisaelhez az anyaméh angyalához, akinek a Teremtő azt a feladatot adta, hogy kísérje figyelemmel és vigyázza az anyaméhben fejlődő magzatot, illetve segítsen annak világra jövetelében! Armisael segítségét kérhetjük tehát, amikor megindul a szülés. A zsidóasszonyoknak a 20. zsoltárt kell kilenc alkalommal elrecitálniuk, de mint tudjuk, az angyalok meghallgatnak mindünket, csak kérnünk kell a segítségüket.


A szülés problémamentes lefolyásáért hívjuk magunk mellé Gábriel arkangyalt. Ő az, kinek segítői Armisael, Zuriel és Temeluch, az újszülöttek és csecsemők angyala. Tudnunk kell, hogy rajtuk kívül számtalan angyal feladata: vigyázni a terhesség kilenc hónapja alatt a fejlődő magzatokat. Hiszen Gábriel volt az, aki közölte az örömteli hírt a Szűz Anyával, várandóságát a szeplőtelen fogantatásból, és a kis Jézus eljöveteléről. Gábriel ugyanakkor a remény angyala is, aki reményt önt az emberekbe. Hívjuk hát Őt segítségül, a szülőszoba bármelyik oldalán is tördeljük a kezünket kétségbe esésünkben. Hogy Gábrielhez eljusson könyörgésünk, amikor hívjuk, használhatunk jázmin olajat, mely lelket önt a hozzá fordulókba is. De kedveskedhetünk neki azzal is, ha közelünkben ezüstből készült tárgyat tartunk.

Vajon minden rendben lesz?

Túljutva a megpróbáltatásokon, ér minket az első sokk. A kezdeti eufórikus boldogságot megszakítja a félelem: vajon minden rendben van? Eleget evett? Elég meleg a ruhácskája? Tényleg vigyáznak rá, ha épp nincs mellettünk? Ki értheti meg jobban az aggódó anyát, mint Zuriel! Őt hívják segítségül az angyalok világában jártas anyukák és nagymamák! Ő az, aki felette áll, és vigyázza minden lélegzetvételét, és figyel minden kezet, ami feléje nyúl! A terhesség és a szülés során egy nő megéli a kiszolgáltatottság legmagasabb fokát, a szíve alatt fejlődő magzat „testet ölt”, egy lélek leszületik közénk! Bánjunk a kismamákkal úgy, mint a királynőkkel, hiszen minden alkalommal, mikor kisbaba születik, a Föld is újjászületik!

Forduljunk tiszta szívvel és bizalommal angyalainkhoz!

Kérjük a segítségüket, hogy beteljesíthessék küldetésüket, és átsegítsenek minket, embereket életünk fordulópontjain. Kérjük őket, és ha bevégezték dolgukat, ismét forduljunk hozzájuk, de most már hálánk és köszönetünk kifejezéseképpen.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

A pillangó alakú mirigy a nyakunknál helyezkedik el, az „ádámcsutka” alatt. Rendkívül fontos hormonokat termel, amelyek többek között hatással vannak az anyagcserére is. Felmérések szerint rengetegen szenvednek valamilyen pajzsmirigy betegségben. Íme, 10 jel, melyre érdemes oda figyelni és felkeresni az orvost, ha szükséges.

Tovább »
Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Semmi kétség, az állatok a rejtőzködés mesterei. Bundájuknak, külsejüknek és lopakodó képességüknek köszönhetően az eltűnés királyai és királynői. De azért ha az ember elég szemfüles, felveheti velük a harcot és babérjaikra törhet azáltal, hogy megtalálja őket a képeken! Itt a lehetőség, hogy leleplezz pár édes kis szőrcsomót!

Tovább »
Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Ha hiszed, ha nem, mindenkinek van pozitív kisugárzása. Biztosan éreztél már olyat, hogy valaki belép a szobába, és hirtelen megkönnyebbülsz, illetve pozitív érzések árasztanak el. Vagy amikor megölel valaki, és minden súly, ami a válladat nyomja, szertefoszlik. Az ilyen emberek képesek a belőlük áradó pozitív energiával szinte gyógyítani. Tudd meg, belőled milyen pozitív érzéseket sugároznak.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép