DIVAT

Télen is színesen!

Szerző:
Szabó Anna
Az újév beköszöntével minden a megújulásról szól. Új év - új kezdet. Azért, mert tél van, még nem kell begubózni, hiszen egy kis egy kis színnel könnyedén feldobhatod a szürke hétköznapjaidat!

 

Begubózás helyett színek

A hideg téli, borongós napok legjobb ellenszere, ha minél több színt viszünk az öltözködésbe, ezzel felvértezve magunkat a bú ellen. Nem kell feltétlen extrém dolgokra gondolni, új divatot diktálni, és nem kell kínosnak vélt gúnyákat magunkra aggatni. Csupán egy titka van az öltözködésnek: jól érezzük magunkat a felvett ruhákban. Biztosan érezted már rettentően magabiztosnak magad. Jó érzés volt? Egy színes, kedvelt ruha-összeállítás bizony ezt is kihozhatja belőled.


Foto: Redial

Foto: Maniaxtreme

Ürítsd ki a szekrényedet!

Akár előszedheted az ősszel félredobott ruhákat, tunikákat, szoknyákat, melyeket összepárosítva egy harisnyával, és egy csizmával, no meg egy meleg kabáttal, üde kompozíciót kapsz..


Foto: Lapierre

Foto: New Yorker

Foto: Maniaxtreme

Ha tél, akkor sapka, sál, kesztyű

Főleg ha szeretnéd elkerülni a bacikat, no meg a bakikat is, akkor az a legjobb, ha mindhárom kiegészítőt egy helyen vásárolod meg, hiszen valószínű, hogy a kínálatban vannak egymáshoz illő darabok. Nem kötelező egy színhez ragaszkodni, sőt! Egy fekete sálhoz, akár királykék sapkát is választhatsz.


Foto: New Yorker

Táska és cipő is színesben

Sokat segíthet egy meleg árnyalatban gazdag, letisztult, egyszerű formákat követő szetthez egy színes táska, vagy éppen a nők által annyira kedvelt, és oly nagymértékben felhalmozott cipő. A Cipő. Mert minden nőnek van minden fazonból. Magassarkú, lapos talpú, egybe talpú, tűsarkú, színes, fekete, sportos, nőies, kényelmes, esetleg világos árnyalatokban pompázó, és ezeknek különféle kombinációi.

Az már csak a pénztárcádon múlik, hogy minden egyedi ruhakölteményhez külön csizmát vásárolsz-e. Ha erre nincs mód, és maradsz az 1 tél/1 csizma fejszámolásnál, akkor vedd elő a fortélyos oldaladat, és nyugodtan vedd fel az őszi tarka-barka cipellőidet, amelyeket gondosan elraktál szekrény aljára, amikor beköszöntött a téli álom. Itt az ideje, hogy felébredj téli álmodból, és merj kihívóan öltözködni. Ne csak a pasik kedvéért, hanem saját magadért, és a nőiességed megéléséért.

Foto: New Yorker

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL