SZÉPSÉG

Top 10 sminkpaletta tavaszra

Szerző:
Szabó Anna
Legyen kicsi vagy nagy, több okból is érdemes beruháznod egy-egy jó minőségű sminkpalettára. Tudják ezt a nagyobb márkák is, akik a tavaszi trendkollekciók részeként jelentették meg ezeket.

 

Több nagy kedvencünk is van a tavaszi kiadásokból, hisz az egymással harmonizáló natúr színek mellett a neon-éra is beköszöntött, és ami a legjobb végre csókos ajkainkra is gondoltak.

1. Bourjois colorissimo
A francia márka olyasmivel rukkolt elő, ami minden nő szívébe belopja majd magát. A Colorissimo Lip Palette három különböző árnyalatú rúzst rejt, és még azok is szeretni fogják őket, akik egyébként nem rajonganak a rúzsokért. Amellett, hogy rendkívül magával ragadóak a színek, a csomagolás egyszerre praktikus és jópofa. Ahogy azt a Bourjois-tól már megszokhattuk.

2. Bobbi Brown – Neons & Nudes
A fenti név Bobbi Brownék háza táján a trendkiadást takarja, és egyben mindent elárul magáról. Natúr színek a szemen mindig megállják a helyüket, ráadásul ezekből szinte sosem elég. A paletta limitált kiadású, és hat színt tartalmaz egy kétvégű ecset kíséretében.

3. Guerlain 66 Boulevard de Montparnasse paletta
Meglehetősen borsos áruk miatt inkább nézegetjük a Guerlain új szemfesték palettáját, mely a Boulevard de Montparnasse-ra hallgat. A csomagolás igazán nőies és elegáns, de azért színekben kicsit többet vártunk volna nagy márkától.

4. Dior Garden Party
Igaz, nem túl eredeti tavasszal virágokkal lázba hozni a női nemet, de ezek a paletták olyan szépek, hogy nagy valószínűséggel sokáig alig mernénk hozzányúlni. Valódi műremek tárul elénk a rózsák segítségével, a színek pedig ezúttal tényleg vibrálóak. Már szinte a bőrünkön érezzük a tavaszi pezsgést…



5. Esteé Lauder Topaz
Bár a tavaszi kollekció része, kifejezetten nyári színekben pompázik az Esteé Lauder kollekciója. A márka kreatív smink igazgatóját a meleg napsütés, a sivatagi színek és az árnyékok inspirálták saját bevallása szerint. Mi már csak arra lennénk kíváncsiak, akkor mi várható a nyári kollekciójukban?

6. Giorgio Armani
Két új szemhéjpúder palettát álmondott meg Armani a márka szerelmeseinek az idei tavaszi kollekció részeként. Mindkettő pasztellszínekben pompázik, ám míg az egyik az arany és a réz a másik ezüstös színekben dúskál.

7. Givenchy Instant Bucolique
A Guerlain-hez hasonlóan a Givenchy-tól is többet vártunk volna. Hisz bár a letisztult pasztellszínek valóban szépek, de mi hiányoljuk belőle az eredetiséget, azt a kis pluszt, amit minden szezonváltáskor (el)várunk. Talán az egyetlen meglepő a kollekcióban az, hogy a négyes szemfesték mellé ragyogó vörös rúzst társítottak.

8. Yves Saint Laurent Candy Face
Az Yves Saint Laurent eddig leginkább az érett nőiesség vonalát erősítette, de úgy tűnik, lassan áttér a „hercegnős-vonalra”. Igazi cukorkaszínek jellemzik az új kollekciót, köztük ezt az ötrészes szemhéjpalettát. Lehet, hogy első ránézésre elég vadnak tűnnek a színek, de higgyétek el, érdemes őket kipróbálni.

9. Nars – Douce France
Megint egy márka, ami inkább a nyarat idéző kollekcióval rukkolt elő ebben a szezonban, mint tavaszival. Ettől függetlenül szeretjük, mert szép. A kollekció limitált, és már nagyon várjuk, hogy itthon is kapható legyen, ne csak webáruházon keresztül.

10. Laura Mercier
Az új, hatféle szemhéjfestéket és két pirosítót tartalmazó paletta igazán praktikus kis darab. Akár egy hosszabb utazásra is magaddal viheted a természetes színárnyalatokat tartalmazó kompaktot.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL