DIVAT

Nagy 2012-es farmermustra

Szerző:
Szabó Anna
A farmer örökdivat. Nadrág, dzseki, mellény, szoknya, vagy egy szexi top – mindegy. A lényeg, hogy farmer legyen. Egy dögös koptatott jeans mindig megteszi hatását.

 

Köves, flitteres, láncos, hímzett

Mindegy, hol díszítik ezekkel a kiegészítőkkel a ruhadarabot, a lényeg, hogy rendkívül feldobják mind a nadrágot, mind a szoknyát, de még dzsekiket is. Szexi, dögös, és egyben elegáns viselet lehet, ha a megfelelő kiegészítőkkel kombinálod.


Foto:Maniaxtreme

Koptatva, szakítva

Minél kopottabb, annál jobb. És minél több helyen lyukas, annál divatosabb. Ez a trend 2012-ben végig uralja a farmerfrontot.


Foto:Maniaextreme

Foto:Redial

Csőszár és egyenes szabás

Hogy csípő, félcsípő, vagy netán derekas fazon, annak már nincs nagy jelentősége. Sokkal inkább annak, hogy cső- vagy egyenes szabásvonalú legyen. Viselheted csizmával, vagy bármilyen félcipővel egyaránt.


Foto:New Yorker

Mini minden mennyiségben

A szoknya, vagy éppen ruha hossza mindig a lábad hosszától függ. Lehet extra mini, vagy néhány cm-rel hosszabb, de akár a midi fazont is viselheted.


Foto:Redial

Egyben, vagy sehogy

Ha jó az alakod, bátran viselhetsz szexi overált is, a lényeg, hogy farmerből legyen. Topot, rövid- vagy hosszú ujjú felsőt, de akár inget, blúzt is alávehetsz.


Foto:Maniaxtreme

Foto:Redial

Farmerhatás

Igen, a hatás még fokozható! Vannak leggingsek, amelyek abszolút farmerhatást keltenek, mégis puhább, könnyebb anyagból készültek. Bátran viselheted hosszabb felsőkkel, kardigánnal, tunikával.


Foto:Redial

A legkényelmesebb farmeröltözék: jeggings

A Levi’s® a streccs farmer anyagot felhasználva, most olyan jeggings nadrágot alkotott, ami amellett, hogy nagyon szexi, és csinossá formázza a lábakat, kényelmes is, és szinte második bőrként illeszkedik a testre. Az új szuper sztreccs jeggings magas derekú változatban és csípőfazonban is kapható. A jeggingsek szárainak alját, a boka környékén rövid cipzár díszíti, ami így rövidszárú bakanccsal kombinálva a leggings szárát bakancson, csizmán belül vagy kívül is lehet hordani.


A Levi’s® jeggings-ek a legkülönfélébb stílusban viselhetők, de a 2012-es kollekció meghatározó stílusa a hanyag, cool és laza külső, amihez a magasított derekú jeggings illik túlméretezett inggel hordva, vagy pedig betűrt pólóval, hogy hangsúlyozza a derekat.
A jeggings a ruhatár fontos kiegészítői, és szinte bármilyen alkalomra, csinos vagy laza felsőkkel is kombinálhatóak.

Foto:Levi’s®

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL