2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyali erő egy aprócska gyertyalángban

O.M

Életünk különleges pillanataiban észrevétlenül, de mindig ott ég egy gyertya! Gyertyával ünnepeljük a születést, fénye teszi különlegessé a Karácsonyt. Mécsest gyújtunk, ha végső útjára engedjük egy szerettünket, és tesszük ugyanezt, ha imádkozunk lelki üdvéért. Az aprócska láng megnyugvással, melegséggel tölti el a szívünket. Ismerjük létének jelentőségét?

 

Magyarázhatjuk-e jelentőségét az ősember tűz körül érzett biztonságérzetével?

Magyarázhatjuk-e a gyertyához való vonzódásunkat a kandalló melegével?

Esetleg a kemencében sülő kenyér minden porcikánkat boldoggá tévő illatával? Talán, de van egy ennél sokkal hihetőbb magyarázat. A kenyér melynek illata táplálékot ígér a testnek, örömmel tölt el. A tábortűz fénye - mely messziről látszik, utat mutat és biztonságot ígér. A gyertya lángja, ami boldog pillanataink kísérője, lelkünk tápláléka az öröm! A szeretteinkért gyújtott gyertya lángja a végtelen szomorúság mellett a hazatérés, a lélek felemelkedését kíséri. Mint apró, testetlen angyalkák kísérnek minket földi létünk jelentős pillanataiban!


"Az angyalok szellemi lények, nincs testük, csak lelkük, és sem a tér, sem az idő nem jelent akadályt a számukra"

Ez lenne hát a magyarázat az aprócska lángra? Ő lenne hát a kapocs köztünk és a Teremtő között? Vagy jel, mellyel magunkra irányítjuk a Gondviselés figyelmét? A tűz, a fény, a láng... annyira ősi, oly régi ajándéka a Teremtőnek, hogy eszünkbe sem jut milyen kivételezettek, vagyunk. Legyünk hát hálásak és használjuk bátran.

Lépj kapcsolatba Angyaloddal a gyertya lángján keresztül!

Ha mindig is szerettél volna kapcsolatba lépni a téged őrző, segítő angyaloddal, itt a legjobb alkalom! Mától hét napon át, minden este gyújts meg egy gyertyát:

Első este: Ne kérdezz, ne várj "jelenést". Ismerkedj az érzéssel: ahogyan eddig se, most sem vagy egyedül.

Második este: Napközben már készítsd fel a lelkedet az esti gyertyagyújtásra, idézd fel a tegnap este számodra kedves pillanatit.

Harmadik este: Szánj pár percet magadra, ülj le az égő gyertya mellé, tenyereddel simítsd körbe, szemeddel pedig kövesd a lángot.

Negyedik este: A Láng már ismerős a szemednek, a lelkednek. Tölts annyi időt a Láng társaságában, amennyit csak jól esik, engedd, hogy közben a napi gondok a fényben elégjenek, a gondolataid pedig megtisztuljanak.

Ötödik este: Légy bátor, és keresd Angyalaid jelenlétét. Ha minden este sikerült közelebb és közelebb kerülnötök egymáshoz, akkor ez a kis szertarás érezhetően megnyugvással tölt el. Előfordulhat, hogy kényelmetlenül érzed magad, esetleg még nem állsz készen. Ne ess kétségbe! Nincs mindenkire érvényes forgatókönyv. Téged is kísérnek, próbálj meg annyit változtatni ezeken, a szertartásokon, amennyi elegendő ahhoz, hogy megnyílj feléjük.

Hatodik este: Lépj egy nagyot és kérdezz! De ha kezdő vagy, a siker kulcsa a pontos megfogalmazás. Csak olyan kérdést érdemes feltenni, amire őszintén kíváncsi vagy, és felkészültél a válaszra. Angyalaid mindig jót akarnak neked, ez még akkor is így van, ha a válasz nem az, amire vágytál vagy számítottál! Nagyon fontos: légy hálás a kapott válaszért, köszönd meg! Ezzel véget is vethetsz a szertartásnak és útjára engedheted Segítődet.

Hetedik este: Járd bátran a magad útját! Kövesd a szíved, akkor nem hibázhatsz. Kérdéseid, maghallgatásra találnak, de a válaszokat neked kell megtanulni értelmezni. Ne hagyj fel a gyakorlással, hiszen visszatérni a Segítőidhez olyan, mint egy új nyelvet megtanulni.

Ha spirituális utad jelentősége nőttön-nő, Mihály arkangyal energiája dolgozik benned. Mihály "tüze" sokkal több képes kifejezésnél. A spirituális jelölt szó szerint hamuvá égeti azokat a maga állította korlátokat, amelyek úgy merülnek fel, mint az élet eseményei által kiváltott indulatgomolyok. Amikor szembenézel az igazsággal, sokszor érzed e tűz hevét, perzselését. Így például a szenvedélyes harag a változás hatékony hajtóerejévé válhat. Fogadd el, érezd, hogy elönt a hő, dühbe gurulsz, megnő az erőd! Amint megnyílik a szíved, a düh úgy alakul át, hogy te rálelhetsz a dolgok szeretetteljes megoldására.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

A pillangó alakú mirigy a nyakunknál helyezkedik el, az „ádámcsutka” alatt. Rendkívül fontos hormonokat termel, amelyek többek között hatással vannak az anyagcserére is. Felmérések szerint rengetegen szenvednek valamilyen pajzsmirigy betegségben. Íme, 10 jel, melyre érdemes oda figyelni és felkeresni az orvost, ha szükséges.

Tovább »
Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Semmi kétség, az állatok a rejtőzködés mesterei. Bundájuknak, külsejüknek és lopakodó képességüknek köszönhetően az eltűnés királyai és királynői. De azért ha az ember elég szemfüles, felveheti velük a harcot és babérjaikra törhet azáltal, hogy megtalálja őket a képeken! Itt a lehetőség, hogy leleplezz pár édes kis szőrcsomót!

Tovább »
Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Ha hiszed, ha nem, mindenkinek van pozitív kisugárzása. Biztosan éreztél már olyat, hogy valaki belép a szobába, és hirtelen megkönnyebbülsz, illetve pozitív érzések árasztanak el. Vagy amikor megölel valaki, és minden súly, ami a válladat nyomja, szertefoszlik. Az ilyen emberek képesek a belőlük áradó pozitív energiával szinte gyógyítani. Tudd meg, belőled milyen pozitív érzéseket sugároznak.

Tovább »

Kalkulátor

Hogyan nassolnak a csillagjegyek?

Sajnos, eljönnek a pillanatok, amikor feladjuk a fogyókúrát, elfelejtjük számolni a kalóriákat. A csillagok elárulják, hogy mikor - pontosabban, hogy mi - csábíthatja nassolásra az egyes csillagjegyek szülötteit. Válaszd ki a saját jegyedet, és figyelj!

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép