2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyali erő egy aprócska gyertyalángban

O.M

Életünk különleges pillanataiban észrevétlenül, de mindig ott ég egy gyertya! Gyertyával ünnepeljük a születést, fénye teszi különlegessé a Karácsonyt. Mécsest gyújtunk, ha végső útjára engedjük egy szerettünket, és tesszük ugyanezt, ha imádkozunk lelki üdvéért. Az aprócska láng megnyugvással, melegséggel tölti el a szívünket. Ismerjük létének jelentőségét?

 

Magyarázhatjuk-e jelentőségét az ősember tűz körül érzett biztonságérzetével?

Magyarázhatjuk-e a gyertyához való vonzódásunkat a kandalló melegével?

Esetleg a kemencében sülő kenyér minden porcikánkat boldoggá tévő illatával? Talán, de van egy ennél sokkal hihetőbb magyarázat. A kenyér melynek illata táplálékot ígér a testnek, örömmel tölt el. A tábortűz fénye - mely messziről látszik, utat mutat és biztonságot ígér. A gyertya lángja, ami boldog pillanataink kísérője, lelkünk tápláléka az öröm! A szeretteinkért gyújtott gyertya lángja a végtelen szomorúság mellett a hazatérés, a lélek felemelkedését kíséri. Mint apró, testetlen angyalkák kísérnek minket földi létünk jelentős pillanataiban!


"Az angyalok szellemi lények, nincs testük, csak lelkük, és sem a tér, sem az idő nem jelent akadályt a számukra"

Ez lenne hát a magyarázat az aprócska lángra? Ő lenne hát a kapocs köztünk és a Teremtő között? Vagy jel, mellyel magunkra irányítjuk a Gondviselés figyelmét? A tűz, a fény, a láng... annyira ősi, oly régi ajándéka a Teremtőnek, hogy eszünkbe sem jut milyen kivételezettek, vagyunk. Legyünk hát hálásak és használjuk bátran.

Lépj kapcsolatba Angyaloddal a gyertya lángján keresztül!

Ha mindig is szerettél volna kapcsolatba lépni a téged őrző, segítő angyaloddal, itt a legjobb alkalom! Mától hét napon át, minden este gyújts meg egy gyertyát:

Első este: Ne kérdezz, ne várj "jelenést". Ismerkedj az érzéssel: ahogyan eddig se, most sem vagy egyedül.

Második este: Napközben már készítsd fel a lelkedet az esti gyertyagyújtásra, idézd fel a tegnap este számodra kedves pillanatit.

Harmadik este: Szánj pár percet magadra, ülj le az égő gyertya mellé, tenyereddel simítsd körbe, szemeddel pedig kövesd a lángot.

Negyedik este: A Láng már ismerős a szemednek, a lelkednek. Tölts annyi időt a Láng társaságában, amennyit csak jól esik, engedd, hogy közben a napi gondok a fényben elégjenek, a gondolataid pedig megtisztuljanak.

Ötödik este: Légy bátor, és keresd Angyalaid jelenlétét. Ha minden este sikerült közelebb és közelebb kerülnötök egymáshoz, akkor ez a kis szertarás érezhetően megnyugvással tölt el. Előfordulhat, hogy kényelmetlenül érzed magad, esetleg még nem állsz készen. Ne ess kétségbe! Nincs mindenkire érvényes forgatókönyv. Téged is kísérnek, próbálj meg annyit változtatni ezeken, a szertartásokon, amennyi elegendő ahhoz, hogy megnyílj feléjük.

Hatodik este: Lépj egy nagyot és kérdezz! De ha kezdő vagy, a siker kulcsa a pontos megfogalmazás. Csak olyan kérdést érdemes feltenni, amire őszintén kíváncsi vagy, és felkészültél a válaszra. Angyalaid mindig jót akarnak neked, ez még akkor is így van, ha a válasz nem az, amire vágytál vagy számítottál! Nagyon fontos: légy hálás a kapott válaszért, köszönd meg! Ezzel véget is vethetsz a szertartásnak és útjára engedheted Segítődet.

Hetedik este: Járd bátran a magad útját! Kövesd a szíved, akkor nem hibázhatsz. Kérdéseid, maghallgatásra találnak, de a válaszokat neked kell megtanulni értelmezni. Ne hagyj fel a gyakorlással, hiszen visszatérni a Segítőidhez olyan, mint egy új nyelvet megtanulni.

Ha spirituális utad jelentősége nőttön-nő, Mihály arkangyal energiája dolgozik benned. Mihály "tüze" sokkal több képes kifejezésnél. A spirituális jelölt szó szerint hamuvá égeti azokat a maga állította korlátokat, amelyek úgy merülnek fel, mint az élet eseményei által kiváltott indulatgomolyok. Amikor szembenézel az igazsággal, sokszor érzed e tűz hevét, perzselését. Így például a szenvedélyes harag a változás hatékony hajtóerejévé válhat. Fogadd el, érezd, hogy elönt a hő, dühbe gurulsz, megnő az erőd! Amint megnyílik a szíved, a düh úgy alakul át, hogy te rálelhetsz a dolgok szeretetteljes megoldására.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonban egészen mások, ugyanis a muffin formára csak azért van szükség, hogy elkészíthessük az ételek mini variációját, ami rendkívül gusztusos látvány. Mutatjuk a 4 legfinomabbat, melyek minket azonnal levettek a lábunkról.

Tovább »
Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

A Mágikus Csontok Tarot kártya célja, hogy rávilágítson életed sötét titkaira, pontjaira, azokra a belső igazságokra, amelyekkel nem mersz szembenézni. Az ősi csontjóslás és a Tarot misztériuma találkozásának köszönhetően pontos képet kaphatsz arról, mit rontasz el az életedben, vagy mi miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, mint azt szeretnéd. Kíváncsi vagy, mit árulnak el rólad a Mágikus Csontok?

Tovább »
Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Létezik az Univerzumnak egy saját rendszere, amin keresztül érvényesíthetjük az akaratunkat, megteremthetjük a vágyainkat. Ez a rendszer az Univerzum Törvényeiből áll, az élet hét spirituális törvényéből. Tudd meg, hogy melyik Univerzális Törvény hat rád az év második felében, ami hozzásegíthet sikereidhez és vágyaidhoz! 

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép