MÁGIA

Varázsolj egy jelet az Angyalodtól

Szerző:
Szabó Anna
Ez a varázslat elsősorban azoknak lesz nagyszerű választás, akik úgy érzik, szükségük van a bizonyosságra: Őrangyaluk igenis létezik, és folyamatosan figyeli, várja a hívásukat.

 

A varázslat menete


Nem egy bonyolult varázslat. Mindössze 3 hófehér gyertyára lesz szükséged, és egy csendes helyre, ahol senki nem zavarhat meg.


Ülj le a földre, tedd magad köré a 3 gyertyát, gyújtsd meg, majd lélegezz mélyeket egészen addig, amíg úgy nem érzed, hogy teljesen ellazultál. Ha teljesen ellazult állapotban vagy, csukd be a szemed, és mondd hangosan az alábbi bűbájt:


„Őrangyal, hallgasd meg kérésemet! Küldj nekem egy jelet, amelyből érezhetem, hogy nem vagyok egyedül; hogy mindig itt vagy a közelben és hívásomat mindig meghallod. Mutasd bizonyítékát fényességednek, és küldj nekem egy ragyogó fehér madártollat! Így legyen.


Lehet, hogy a szél fújja eléd, lehet, hogy egy üzletben botlasz bele, mint dekoráció, egy a lényeg: néhány napon belül ráakadsz egy fehér tollra, és tudni fogod, hogy őrangyalod meghallgatta kérésedet, itt van veled.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL