SZÉPSÉG

Mindet akarod majd! 2012 top sminkszínei

Szerző:
Szabó Anna
Ha már új év, akkor jóslatok. És miért is maradna ki a szórásból a smink, melyet azért minden nő kedvel legalább egy kicsit, még ha páran tagadják is. Olyan ez mint a horoszkóp, amit senki sem olvas…

 

 

 

Érdeklődve vártuk, mit hoz az új esztendő, mik lesznek az új szépségtrendek. A földszínek továbbra is tartják magukat, de azért egy csepp élénkséget két lilás árnyalattal belecsempésztünk összeállításunkba.

A narancssárgás piros az egyik nagy kedvenc lesz idén is, és bár a kifutókon láttunk szemceruza formájában is ilyen árnyalatot, leginkább a szájon és a körmökön kedveljük. Már egy ideje kötelező darabja sminktáskánknak a barna szemhéjfesték, de idén kapnak végre egy kis fényt. Némelyik ráadásul gazdag lesz hidratáló anyagban, vagy egyszerűen csak ragyogó árnyalatokban csábítanak.

1. MAC rúzs (árnyalat: morange)
2. Chanel Illusion d’ombre fantasme
3. Revlon púderes pirosító
4. Nars szájfény
5. Dior Vernis körömlakk, 694-es árnyalat (Forget-Me-Not, a floral mauve)
6. Elisabeth Arden mono szemhéjfesték (árnyalat: silver smoke)
7. Esteé Lauder applikátoros szemceruza (árnyalat: Coffee)
8. Bobbi Brown krémes szemhéjfesték (burnished)
9. L’Oreal Colour Riche ajakrúzs (British red)

Ahogy szirmot bontanak a virágok, úgy alakulnak majd át a pirosítók. Persze a rózsaszín eddig is tartotta magát az élen, de idén viseld másként. Használd átmenetesen, vagyis megbolondítva csipetnyi barackszínnel. Ettől leszel egészségesen pirulós.

A gyöngyházfehér szemhéjfesték is újrahódít majd, de ne ijedj meg, nem az a fajta, amitől riadtnak tűntek a lányok a kilencvenes évek végén… Leheletnyit vigyél fel a szemed belső sarkára, vagy ha szeretsz kísérletezni finoman eldolgozhatod az arccsontodon rögtön alapozás után.

És végezetül nem feledkeztünk el a körmökről sem: a rózsaszínek, vörösek és kékek után újra beköszönt a lilák kora, de leginkább a halvány verziójuk viszi majd a prímet.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL