ANGYALISKOLA

Mindenki másképp csinálja

Szerző:
Szabó Anna
… a lényeg hogy eredményes legyen! Hogyan lehet az, hogy néhányan látszólag sziklaszilárd eltökéltséggel mennek fejjel a falnak, és emelt fővel győzik le azt. Bravúrosan lavíroznak a lehetetlennek tűnő problémák között és szerényen, de boldogan könyvelik el sikereiket, és ahelyett, hogy fürdőznének a sikerben szerényen új feladat után néznek?

 

 

Egyesek reménytelenül magolnak, míg mások szomjazzák a tudást. Van, akinek álma teljesül az oltárnál, majd elidegenedve, boldogtalanul él egy kapcsolatban, és van, aki kitart első szerelménél utolsó leheletéig. Néhányan olyan vállalkozásba ölik vagyonukat, amire józanésszel élő embertársaik álmaikban sem gondolnának, megint mások önként fordulnak el javaiktól és fordítják beteg gyerekek, kóbor állatok megsegítésére.

Először is, ők azok, akik gyermeki, letisztult elmével és az eléjük korlátokat állító világ kikapcsolásával képesek szikla szilárdan hinni az álmukban. Ők azok, akik nem szavakkal, hanem a céljaikat ábrázoló képekkel gondolkodnak, nekik nem egy konkrét havi fix fizetés a cél, amikor állást keresnek. Önmagukat, álmaikat akarják megvalósítani, és ehhez keresnek megfelelő helyszínt és társakat, vagyis kollegákat. Nem görccsel a gyomrukban, hanem egy pozitív képpel a fejükben mennek állásinterjúra.

Mégis hogyan lehetséges ez? Hogyan használhatnám fel én is azt, amit ők ösztönösen tudnak?

Keresd meg magadban az Őrangyalodat, keresd meg azt a pillanatot, amikor utoljára mérhetetlen eltökéltséggel, boldogan vágtál egy kalandba és sikerrel jártál. Az volt az a pillanat, amikor még tudtál kommunikálni vele! Csendesítsd el az elmédet, és menj vissza az időben, mintha felhívnál egy rég látott barátot, aki ismeri minden titkodat, aki után ugyanúgy vágysz a mai napig. Aki előtt nem kell szégyellned, ha elgyengülsz, ha sóvárogsz, ha egy pillanatra irigy vagy. Ragadd meg ezt a pillanatot! Emlékszel még hogyan kértél segítséget? Emlékszel, hogy szemernyi kétség nem volt benned a sikert illetően?


A közös nyelvetek: az a kép, aminek történnie kell, amit átélni, megtapasztalni szeretnél.
Egy gyermek nem készít tervet, ha fára mászik, látja a következő pillanatot, ahogyan a fa ágán ülve almát majszol… és talán látja maga mellett az angyalát, ahogyan óvja és vigyázz rá!

Neki ez természetes, és hidd el, valamikor neked is az volt

Térj vissza ehhez a pillanathoz, és éld át nap, mint nap, mosolyogj a tükörbe reggel, képzeld el a napodat és bízz Őbenne! Ne légy türelmetlen, de légy pontos! Ne csapongj, hiszen ha egyszerre szeretnél Nobel díjat, jó parkoló helyet, és leadni a héten másfél kilót, az örült elvárás. És lássuk be alaptalan is! Kérd az Őrangyalodat, hogy tartson veled, tereljen a jó irányába és őrizze lépteidet.

Talán hihetetlen hogy van, aki életed minden pillanatában melletted állt és emlékszik mindenre, ami veled történt és nem fordul el sértődötten, hogy nem rohantál hozzá minden percben, hogy elmeséld mi történt veled. Talán furcsa, hogy van, aki minden hibáddal és együtt önmagadért szeret? Aki tökéletesnek lát, mint anno háromévesen láttad önmagad? Szerintem nem! Ugyanis Ő nem azt látja, aki vagy hanem azt, akinek lenni születtél.

Beszélheted a Föld bármely nyelvét, álmodozhatsz sikerről, családról, de lehetsz akár sarkkutató vagy vegyészmérnök! Ha megmaradtál gyermeknek a lelkedben, akkor szerencsés vagy, mert hangtalanul ott áll melletted születésed óta az Őrangyalod! Melletted áll és türelemmel várja, hogy visszatalálj hozzá!

Tedd magad próbára!

Most hogy elolvastad az első lépést, végy egy mély levegőt, és szánj néhány percet az időutazásra. A szemeddel keress valami megnyugtatót, sóhajts mélyet, nyisd ki a szíved, tárd fel az elméd - érzed a megkönnyebbülést? Jó volt? Ő volt!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL