2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mindenki másképp csinálja

Füzesi Viki

… a lényeg hogy eredményes legyen! Hogyan lehet az, hogy néhányan látszólag sziklaszilárd eltökéltséggel mennek fejjel a falnak, és emelt fővel győzik le azt. Bravúrosan lavíroznak a lehetetlennek tűnő problémák között és szerényen, de boldogan könyvelik el sikereiket, és ahelyett, hogy fürdőznének a sikerben szerényen új feladat után néznek?

 

 

Egyesek reménytelenül magolnak, míg mások szomjazzák a tudást. Van, akinek álma teljesül az oltárnál, majd elidegenedve, boldogtalanul él egy kapcsolatban, és van, aki kitart első szerelménél utolsó leheletéig. Néhányan olyan vállalkozásba ölik vagyonukat, amire józanésszel élő embertársaik álmaikban sem gondolnának, megint mások önként fordulnak el javaiktól és fordítják beteg gyerekek, kóbor állatok megsegítésére.

Először is, ők azok, akik gyermeki, letisztult elmével és az eléjük korlátokat állító világ kikapcsolásával képesek szikla szilárdan hinni az álmukban. Ők azok, akik nem szavakkal, hanem a céljaikat ábrázoló képekkel gondolkodnak, nekik nem egy konkrét havi fix fizetés a cél, amikor állást keresnek. Önmagukat, álmaikat akarják megvalósítani, és ehhez keresnek megfelelő helyszínt és társakat, vagyis kollegákat. Nem görccsel a gyomrukban, hanem egy pozitív képpel a fejükben mennek állásinterjúra.

Mégis hogyan lehetséges ez? Hogyan használhatnám fel én is azt, amit ők ösztönösen tudnak?

Keresd meg magadban az Őrangyalodat, keresd meg azt a pillanatot, amikor utoljára mérhetetlen eltökéltséggel, boldogan vágtál egy kalandba és sikerrel jártál. Az volt az a pillanat, amikor még tudtál kommunikálni vele! Csendesítsd el az elmédet, és menj vissza az időben, mintha felhívnál egy rég látott barátot, aki ismeri minden titkodat, aki után ugyanúgy vágysz a mai napig. Aki előtt nem kell szégyellned, ha elgyengülsz, ha sóvárogsz, ha egy pillanatra irigy vagy. Ragadd meg ezt a pillanatot! Emlékszel még hogyan kértél segítséget? Emlékszel, hogy szemernyi kétség nem volt benned a sikert illetően?


A közös nyelvetek: az a kép, aminek történnie kell, amit átélni, megtapasztalni szeretnél.
Egy gyermek nem készít tervet, ha fára mászik, látja a következő pillanatot, ahogyan a fa ágán ülve almát majszol… és talán látja maga mellett az angyalát, ahogyan óvja és vigyázz rá!

Neki ez természetes, és hidd el, valamikor neked is az volt

Térj vissza ehhez a pillanathoz, és éld át nap, mint nap, mosolyogj a tükörbe reggel, képzeld el a napodat és bízz Őbenne! Ne légy türelmetlen, de légy pontos! Ne csapongj, hiszen ha egyszerre szeretnél Nobel díjat, jó parkoló helyet, és leadni a héten másfél kilót, az örült elvárás. És lássuk be alaptalan is! Kérd az Őrangyalodat, hogy tartson veled, tereljen a jó irányába és őrizze lépteidet.

Talán hihetetlen hogy van, aki életed minden pillanatában melletted állt és emlékszik mindenre, ami veled történt és nem fordul el sértődötten, hogy nem rohantál hozzá minden percben, hogy elmeséld mi történt veled. Talán furcsa, hogy van, aki minden hibáddal és együtt önmagadért szeret? Aki tökéletesnek lát, mint anno háromévesen láttad önmagad? Szerintem nem! Ugyanis Ő nem azt látja, aki vagy hanem azt, akinek lenni születtél.

Beszélheted a Föld bármely nyelvét, álmodozhatsz sikerről, családról, de lehetsz akár sarkkutató vagy vegyészmérnök! Ha megmaradtál gyermeknek a lelkedben, akkor szerencsés vagy, mert hangtalanul ott áll melletted születésed óta az Őrangyalod! Melletted áll és türelemmel várja, hogy visszatalálj hozzá!

Tedd magad próbára!

Most hogy elolvastad az első lépést, végy egy mély levegőt, és szánj néhány percet az időutazásra. A szemeddel keress valami megnyugtatót, sóhajts mélyet, nyisd ki a szíved, tárd fel az elméd - érzed a megkönnyebbülést? Jó volt? Ő volt!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonban egészen mások, ugyanis a muffin formára csak azért van szükség, hogy elkészíthessük az ételek mini variációját, ami rendkívül gusztusos látvány. Mutatjuk a 4 legfinomabbat, melyek minket azonnal levettek a lábunkról.

Tovább »
Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

A Mágikus Csontok Tarot kártya célja, hogy rávilágítson életed sötét titkaira, pontjaira, azokra a belső igazságokra, amelyekkel nem mersz szembenézni. Az ősi csontjóslás és a Tarot misztériuma találkozásának köszönhetően pontos képet kaphatsz arról, mit rontasz el az életedben, vagy mi miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, mint azt szeretnéd. Kíváncsi vagy, mit árulnak el rólad a Mágikus Csontok?

Tovább »
Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Létezik az Univerzumnak egy saját rendszere, amin keresztül érvényesíthetjük az akaratunkat, megteremthetjük a vágyainkat. Ez a rendszer az Univerzum Törvényeiből áll, az élet hét spirituális törvényéből. Tudd meg, hogy melyik Univerzális Törvény hat rád az év második felében, ami hozzásegíthet sikereidhez és vágyaidhoz! 

Tovább »

Kalkulátor

Parfüm horoszkóp

Olykor nem is olyan könnyű kiválasztani a személyiségedhez illő parfümöt. Ebben lesz segítségedre ez a kalkulátor. Válaszd ki a csillagjegyet, amelyben születtél, és megtudod, mely parfüm illik hozzád.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép