UTAZÁS

Disneyland Párizs: Varázslatos karácsonyi pillanatok

Szerző:
Szabó Anna
Még több meglepetés karácsonykor: Megérkezett Mickey és Minnie legújabb barátja a Parkokba!


A karácsonyi varázslat már megkezdődött a párizsi Disneyland-ben is! Áthatja a Disneyland Parkokat, felejthetetlen élményeket kínál mindenkinek. Mickey Egér, Duffy és barátaik már ünneplő ruháikba bújtak, hogy üdvözöljék a Mikulást; a karácsonyfát felállították a Main Street, U.S.A. utcáján; Csipkerózsika kastélyának tornyát pedig már csillogó fények borítják.
Ebben az évben, hogy még mágikusabb legyen a Karácsony, Mickey és Minnie új barátja, a Disney Maci is ellátogat a Parkokba.  

Ismerd meg Mickey legújabb barátját – aki csak arra vár, hogy örökbe fogadják!

Ez év végén még egy meglepetés várja a látogatókat, Duffy a Disney Maci. Duffy nem csak egy akármilyen medvebocs – Őt Minnie alkotta sok-sok szeretettel Mickey számára. Amikor Mickey egy hosszú tengeri utazásra készült, Minnie úgy gondolta, hogy nem érezné magát olyan magányosnak az út során, ha a bőröndjében egy jóbarát is Vele utazna. Mickey az első pillanatban beleszeretett a kis medvebocsba, és Duffy-nak nevezte el. Körbeutazták együtt a világot, miközben újabb és újabb kultúrákat ismertek meg. Utazásukat követően, Mickey és Duffy megosztották élményeiket Minnie-vel. Duffy egy ellenálhatatlan ölelgetni való kis maci, aki nagyon szereti az újabb kalandokat és imád barátkozni.

A látogatók számára az igazi különlegesség az, hogy elmondhatják: “Megöleltem Duffy-t!”. Duffy, Mickey kíséretében a Main Street, U.S.A. utcáin üdvözli új barátait, azon üzletek mellett, ahol bárki “örökbe fogadhatja” a saját Duffy Maciját, és megvásárolhatja azokat a ruhákat, melyeket a földkörüli útján szerzett be.

És mivel a Disneyland Párizs a “varázslatos pillanatok” helyszíne, Duffy minden nap részt vesz a Disney’s Once Upon a Dream Parádén ugyanúgy, sőt a gyertyagyújtások alkalmával is jelen van.

A párizsi Disneyland a karácsonyi bűvölet fényében

Nincs varázslatosabb hely a világon az ünnepi szezon eltöltésére, mint a Disneyland Párizs. Már november 7-én megkezdődött a két hónapig tartó ünnepségsorozat a Disneyland Parkban.
• A Disneyland Park varázslatos és ünnepi hangulatot áraszt a gyönyörű dekorációnak köszönhetően.
• Mickey, Duffy és Barátaik ünneplőbe öltöztek, hogy üdvözöljék a Mikulást – naponta többször hull a hó a Main Street U.S.A. utcáin, miközben a legismertebb karácsonyi dalok szólnak. Az örvénylő hópelyhek igazi fehér karácsonyt teremtenek minden nap a Disneyland-ben!

 

Nagyon fontos vendégek a párizsi Disneyland-ben

A Mikulás és Duffy a Disney’s Once Upon a Dream Parádé kiemelt vendégei

A Disneyland Párizs vendégeinek minden nap lehetősége van, hogy újra átéljék a klasszikus Disney mesék varázsát a Disney’s Once Upon a Dream Parádé alatt, ahol életre kelnek kedvenc mesehőseik. Novembertől pedig Duffy és a Mikulás kiemelt vendégei ennek a felvonulásnak.
Színes szánján ülve, a Mikulás zárja a parádé résztvevőinek sorát, mely alatt felnőttek és gyerekek egyaránt átélik a mesék csodás világát, és találkozhatnak kedvenc szereplőikkel. A Mikulás manói pedig igazi téli karácsonyi hangulatot teremtenek.

Találkozz a Mikulással a Disneyland-ben Mikulásfalván

Ebben az évben, 2011. december 25-ig, a Mikulás ismét berendezi a Mikulásgyárat a Disneyland Park szívében, ahol találkozik felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt, hogy közösen csodás pillanatokat éljenek át, míg a manói gondoskodnak arról, hogy mindenki megkapja az ajándékát.
A gyerekek 2011. december 25-ig bedobhatják a kívánságlistájukat a Frontierland területén található Mikulás postahivatalában lévő levélszekrénybe. Meglepődnek majd, amikor hazaérve, egy pár hét múlva megkapják a Mikulás válaszát.
Az álmok valóra válnak a Disneylandben Karácsony idején is!
Helyszín : Disney Mikulásfalva – Critter Corral – Frontierland - Disneyland Park

Karácsonyi gyertyagyújtás a Town Square-en

A Disney karácsonyfa 24 méter magasan tornyosodik a Town Square fölé. Fényei minden nap kigyulladnak a Mickey és Barátai által vezetett ceremónia alatt. A fényeket minden nap egy, a közönség soraiból választott gyermek gyújtja meg – és most először Duffy is ott lesz, hogy segítsen.
Helyszín: Town Square – Main Street, U.S.A. –Disneyland Park

Csipkerózsika karácsonyi kívánsága

2012. január 8-ig egy másik új “varázslatos élmény” is várja a látogatókat Csipkerózsika kastélya előtt. Amint a Királyi Testület megnyitja a bált, Csipkerózsikát és Fülöp herceget bevezeti a hercegnő három keresztanyja. Míg a hercegi pár a keringőt járja, a keresztmamák a kastély színéről vitáznak, csak mint mindig azért, hogy elvonják a figyelmet. Végülis úgy döntenek, hogy egyesítik az erőiket, és varázspálcájukat megsuhintva csillogó fényáradattal borítják el a kastély tornyait.
Szokás szerint Csipkerózsika elmondja karácsonyi kívánságát, hogy lezárja a varázslatos pillanatot. Ez is egy kihagyhatatlan élmény a nap során!
Helyszín: Central Plaza – Main Street, U.S.A. – Disneyland Park

Disney’s Fantillusion

A Disney’s Fantillusion az ünnepi szezon legizgalmasabb parádéja. A szezon minden estéjén, a pompás éjszakai parádé, színes fénykavalkád vonul végig a felvonulási útvonalon. A legszebb mesék szereplői vonulnak fel és nyomukban egy gyönyörű történet kerekedik, melynek természetesen mint mindig, jó a vége.
Helyszín: Felvonulási útvonal – Disneyland Park

Mickey téli Csodaországa

Mickey, Minnie, Plutó, Goofy, Donald és a Chip’n’ Dale Mókusok egy jégrevü keretében a téli sportok örömeinek adóznak, mely hatalmas szórakozás az egész családnak!
A harsány bohózatok és hócsaták közepette, Mickey téli Csodaországa napi több előadással ünnepli a tél szellemét és varázsát.
Helyszín: Chaparrel Színház – Frontierland – Disneyland Park

Belle karácsonyi faluja

A gyönyörű ünnepi szezonban a Disneyland Park látogatói gyönyörködhetnek Belle karácsonyi falujában. A hangulatos tavernák és a hagyományos hófödte bódék között a középkori hangulatot sugárzó keskeny utcákon végig sétálva, Fantasyland kaput nyit a nagyszerű Disney klasszikusok világára.
Helyszín: Belle karácsonyi faluja – Fantasyland – Disneyland Park

Találkozz Goofy Mikulással

Goofy nem bírta megállni, hogy magára ne öltse a Mikulás jelmezét az ünnepi szezon alatt, aki a szánján ülve meghív minden gyermeket egy közös fotózásra.
Helyszín: Town Square – Main Street, U.S.A. – Disneyland Park

“It’s a small world”

A Disneyland Párizs egyik legvidámabb attrakciója megjeleniti az összes ország évvégi hagyományát. Egy rövid ideig a párizsi Disneyland “it’s a small world” attrakciója ünnepli a világ összes gyemekét külön erre az alkalomra tevezett kosztümökkel, zenével és dekorációval.
Helyszín: it’s a small world – Fantasyland – Disneyland Park

December 31. egy varázslatos új év

December 31-én a Disneyland Park éjjel 1 óráig tart nyitva, hogy látogatói egy felejthetetlen party keretében ünnepelhessék az új év kezdetét. Amint az óra elüti az éjfélt, egy káprázatos tűzijáték világítja meg Csipkerózsika kastélya felett az eget, egyidőben a Walt Disney Studios Park és a Disney Village területén lévő tűzijátékokkal, hogy méltó módon köszöntsék az új évet. Nézze meg ezt a káprázatos színrobbanást, mely nagyszerűen érzékelteti a “varázslatos pillanatok” hangulatát, amikor az új év elkezdődik.
Helyszín: Csipkerózsika Kastélya – Main Street , U.S.A. – Disneyland Park

Amit a Disneyland Párizs kínál és amit érdemes tudni róla:

• A Disneyland Párizs Európa leglátogatottabb turista célállomása
• A nyitás, 1992 óta több mint 230 millió látogatója volt már (2010-ben 15 millióan fordultak itt meg )
• 2 park: Disneyland Park és Walt Disney Studios Park
• 7, összesen 5800 szobával rendelkező Disney témájú szálloda
• További 2400 szoba a partnerszállodákban
• 2 konferencia központ
• Egy 27-lyukú golfpálya
• A 30.000m2 területen fekvő Disney Village, az Ile-de-France régió legnagyobb szórakoztató központja, ahol éttermek, üzletek és mozi komplexum található
• A Disneyland Párizs területén 56 attrakció, 60 üzlet és 57 étterem van

További információkat itt találsz >>

 

A Tensi a Disneyland Paris magyarországi kiemelt utazási irodája! 

Tensi Holiday – Minőségben utazunk!

1023 Budapest

Komjádi Béla u. 1.

Tel: +36 1 345 1588, +36 1 345 1589

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL