DIVAT

Egy karácsonyi bevásárló naplójából

Szerző:
Szabó Anna
Ági vagyok, már megérintett az ünnepi hangulat, az este, városszerte kigyulladó ünnepi fények nálam mindig elérik a kellő hatást. Vajon mi is tarthatná jobban lázban az embereket év vége felé, mint a karácsonyi készülődés?


Javában tervezzük már az ünnepi menüt, listázzuk a beszerzendő alapanyagokat, és megkezdtük a karácsonyi lista összeállítását is. Életkortól függően, kisebb vagy nagyobb családi háttérrel, baráti társasággal rendelkezhetünk, szóval valljuk be, nem is olyan egyszerű ez a karácsonyi készülődés. És akkor még nem gondolkodtunk azon, hogy hová menjünk, hol kezdjük meg várva-várt ünnepi portyázásunkat.

Vegyük listára a szempontjainkat:
• nagyon szeretjük azokat a helyeket, ahol könnyen megoldjuk a parkolást
• egyszerűen megközelíthető legyen, nem csak az autósoknak, de a tömegközlekedőknek is. Gyalogolni kilométereket az első buszmegállóig a sok cuccal, ugye nem praktikus
• sok üzlet kínálatát nézhessük végig, ne kelljen átvillamosozni bizonyos üzletekért a fél várost
• hosszú nyitva tartás, főleg, hogy munka után vagy hétvégén van lehetőségünk megoldani a bevásárlások nagy részét
• jó, ha a kézműves ajándékaim hozzávalóit is beszerezhetem egy helyen
• széles üzletkínálat, ahol kedvemre válogathatok a gyerkőcnek, férjnek, tesónak, apunak-anyunak-apósnak-anyósnak, „öribarátnőmnek”, „egy irodán osztozunk” kolléganőmnek stb.

„Van egy hely” – rémlik fel egy magyar sláger hirtelen, és gondolatban megállapítom, hogy beszerző körutamat egy bevásárlóközpontban kezdem.

Kellemes betérni a város közepén található Westend-be, ahol már minden a Karácsonyról szól, ráadásul december első hétvégéjén két olyan üzlet is szélesre tárja kapuit, ami nekem mint márkarajongónak különösen jó hír. Végre Bershka és Pull and Bear üzleteiben is kedvemre válogathatok, 3 szint több, mint 400 üzlete pedig biztos megoldást nyújt minden ajándékötletemre.

Tetszik, hogy minden korosztály megtalálja kedvenc üzletét a házban, és az, hogy egy igazi cosmopolita találkozóhelyként lüktet a város közepén.
És ki gondolta volna, gyorsan áthúzom a listámon a nagyi új porcelánkészletét, mikor az egyik kirakatban meglátok egy klassz varrógépet.

Tökéletes meglepetés, nagyi odáig lesz, már azt is tudom, hol veszem a díszcsomagolást hozzá- nyugtázta elégedetten Ági.

A Westend bevásárlóközpont és a Női Portál örömteli készülődést és meghitt karácsonyi ünnepeket kíván Mindenkinek.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL