DIVAT

Trendi új üzletekkel készül az ünnepre a WestEnd!

Szerző:
Szabó Anna
A téli hidegben és szürkeségben igazi felüdülést jelent egy csillogó, ünnepi díszbe öltöztetett bevásárlóközpontban tölteni időnket. Amíg kint zimankó van, mi bent az üzletekben karácsonyra készülődve szebbnél szebb termékek közül válogathatunk.


A főváros szívében elhelyezkedő WestEnd City Center mindig kínál újdonságokat vásárlóinak: december elejétől bevásárló körutad során most már az újonnan nyílt Bershka és a Pull and Bear üzletekbe is betérhetsz.

Sokunk számára jelent fejtörést a megfelelő ajándék kiválasztása szeretteinknek. Merre menjünk, milyen meglepetésekkel készüljünk? A WestEnd tökéletes választás az ünnepi bevásárlás közeledtével, hiszen legyen szó akár könyvről a szüleidnek, ékszerről a kedvesednek, ruhákról, kiegészítőkről a nővérednek, vagy elektronikai cikkekről a bátyádnak – itt mindent egy helyen megtalálsz.

Nálunk szórakozás a vásárlás, hiszen ha épp megpihennél, betérhetsz egy kellemes kávéra, teára, vagy épp megebédelhetsz, a WestEnd közel 40 kávézójának, éttermének egyikében, vagy esetleg lazíthatsz a WestEnd 14 termes mozijában, de ha egy igazi, téli mozgásra vágysz, nem szabad kihagyni a WestEnd tetőkertén található 2.500 m2-es, Budapest legmagasabban fekvő jégpályáját sem!

Mindemellett a WestEnd üzletkínálata folyamatosan bővül, hisz az elmúlt években többek között olyan népszerű márkákkal gazdagodott szinte észrevétlenül a választék, mint a H&M, Orsay, Parfois, Fundango, Camaieu, Legends, MAC, Tchibo, Starbucks, vagy a csak a WestEndben található 2.300 m2-es Debenhams, és most december elejétől a Bershka és a Pull and Bear újonnan nyílt üzleteit is megtalálhatod a WestEnd-ben!

De arra is van ideális megoldás, ha hirtelen a nagy választék miatt elbizonytalanodsz, hogy kinek mit vegyél ajándékba. Vásárolj WestEnd Vásárlási Utalványt a WestEnd Információs Pontjaiban, 2.000, 5.000 és 10.000 Ft-os címletekben, melyet korlátlan ideig, a WestEnd közel 150 üzletében le lehet vásárolni, legyen szó divatáruról, kozmetikai termékről, műszaki cikkről, optikai termékekről, utazásról, szórakozásról vagy éppen éttermi szolgáltatásról.
Készüljünk együtt az ünnepekre! Látogass el a WestEnd-be, hogy még nagyobb élmény és öröm legyen a karácsonyi bevásárlás!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL