DIVAT

Karácsony elegánsan

Szerző:
Szabó Anna
A Karácsony az év egyik legszentebb és legszebb ünnepe. Az elegáns és csinos kis fekete mini ruha épp az alkalomhoz illő. Több variációt is mutatunk.

 

Kiscsillag

Az ezüst csillagok a hópelyheket szimbolizálják, ezért kerülnek rá oly gyakran a karácsonyi kollekciókra. Az ezüst a feketével kombinálva nem csak a téli évszakhoz passzol, de tökéletesen megfelel az ünnepi hangulat kívánalmainak is.

Glitter

A téli szezon jellegzetes stílusjegye a glitter, azaz a csillogó kiegészítők, csillogó anyagok. Hogy miért? Ahogy a jégen megtörik a fény, vagy ahogy a jégvirágok kikristályosodnak az ablaküvegen, mind csillogó hatást keltenek.

Aranyfények

Szuper elegáns az arany és a fekete kettőse. A szexi pánt nélküli tophoz akár selyemszatén, vagy bársony szoknyát is választhatsz. Itt is a csillogó, fényes anyagból készült kiegészítők dobják fel az összképet.

Szuper elegáns

A teljesen fekete összeállításokban mindig van egyfajta drámai hatás. Nagyon elegáns, pláne, ha csillogó kiegészítőket használsz. Egy ékköves szandál, és egy apró fényes hatású kézitáska tökéletes választás.

Kilóg a sorból

Ebben az összeállításban az az érdekes, hogy egy ruhadarab valamilyen szempontból kilóg a sorból, vagy nem passzol a többihez. Itt a lila cipőről van szó, amely finoman megtöri a harmóniát, de éppen ezért különleges és figyelemfelkeltő.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL