MÁGIA

Varázslevél

Szerző:
Szabó Anna
Amikor valaki nagyon közel állt hozzánk, meghal vagy elköltözik, esetleg szakítással végződik egy kapcsolat, gyakran érezzük úgy, hogy nem adtunk meg neki mindent, amit szerettünk volna. Ez a varázslat segít abban, hogy kapcsolatot teremthessünk mindazokkal, akiket valamilyen formában elveszítettünk.

 

Aki hisz a karma törvényeiben, az tudja jól, hogy minden tettünkért vállalnunk kell a felelősséget és adóznunk kell érte. Ha valakit megbántottál, vagy úgy érzed, hogy nem mutattad ki felé, mennyire fontos neked, az bizony karmikus adósságot hagyhat hátra. Ám ha megírod neki a varázslevelet, azzal rendezheted felé az adósságodat.


Kellékek


- 8 db fehér gyertya,
- Papírlap a kedvenc színedben,
- Festék
- Csillogó flitterek, vagy más dekoranyag
- Kis edényke


A varázslat menete


Gondolj arra, akinek el szeretnél valamit mondani, és fogalmazd meg magadban a mondandódat. Gyújtsd meg a gyertyákat, és állítsd őket egymás mellé. Helyezd magad elé a kedvenc színű papírlapodat, és írj le mindent, ami benned van. Gyakorlatilag most levelet írsz annak, akit elveszítettél. Fontos, hogy végig egyedül legyél, és öntsd ki a szívedet, amennyire csak tudod. Az sem számít, ha írásod zavaros, vagy más számára olvashatatlan. Ha írás közben elárasztanak az érzelmek, és netán sírni kezdesz, hagyj időt magadnak arra, hogy kisírd magad, és közben írj, írj, és írj! Közben szépen dekoráld ki a levelet, és ha végeztél, akkor írd is alá.


Amikor úgy gondolod, hogy mindent leírtál, ami a lelkedet nyomja, akkor tedd a levelet egy kis edénykébe, és gyújtsd meg. Nézd végig, ahogyan elég, majd morzsold össze a hamut, szórd szét a földön, vagy dobd egy folyóba. De azt is hagyhatod, hogy a szél vigye el jó messzire. Ha így cselekszel, biztos lehetsz benne, hogy üzeneted eljut a címzetthez.

 

A cikk Marian Green Varázslatok könyve II. (GABO kiadó) c. könyv alapján készült.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL