DIVAT

Téli csizma trendek

Szerző:
Szabó Anna
Prémes és szőrmés csizmák mindenféle variációja jelent meg az idei téli csizma kollekciók között. A kényelem és a védelem lett most a fő szempont.

 

Városi hótaposók

A hótaposó jellegű csizmák nem csak a hegyekben jönnek jó, egy kirándulás, vagy síelés során, hanem a városi divattal is jól megférnek. Főleg, ha egy szaladgálós napunk van, amikor kényelmes és meleg lábbelire vágyunk.


Next

Prém szegély

A legtöbb téli csizmán megjelentek a prém szegélyek, mint egyfajta télies díszítések, melyek mindig harmonizálnak a csizma színével és stílusával. Megjelent egy-két bakancs jellegű fazon is, melyeknél szintén a kényelem volt az elsődleges szempont.


Next

Fűzős, pántos és csatos

A lapos talpú csizmák nem csak kényelmesek, de látványosak is lehetnek, ha egy elöl, vagy hátul fűzős, kereszt pántos, vagy csatos fazont választasz. A prémes díszítések ezekről a csizmákról sem hiányoznak.


Next

Egyszerű formatervezés

A bebújós csizmák általában egyszerű formatervezésűek, lapos talppal és kerek orral. A hasított bőr ismét nagy divat lesz az idei szezonban.


Next

Vékony prém csíkok

A téli csizmákon gyakran láthatunk hosszába és keresztbe futó vékony prém csíkokat. A fehér szegély és díszítés mindig hófehér, mely az évszakhoz igazodva a havat szimbolizálja.


Next

Variációk sarokra

Ha csinosabb, nőiesebb darabra vágysz, akkor válassz a magas sarkú, vagy teletalpas csizmák közül. Szoknyához és farmerhez is passzolnak. Választhatsz bőr, műbőr és hasított bőr csizmák közül is.


Next

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL