ANGYALISKOLA

A szeretet gyógyító ereje

Szerző:
Szabó Anna
Rikbiel angyal szerint a szeretet ereje minden gondot-bajt megold és meggyógyít, legyen az bármiféle gond. Biztosít arról, hogy a szeretet mindig utat tör magának.

 

Ha úgy érzed, zsákutcába jutottál, vagy összezavarodtál, és nem találod a megoldást egy kellemetlen helyzetre, vagy problémára, akkor végezd el ezt a rövid szeretet meditációt.

Szeretet-meditáció

1. Mondd ki Rikbiel nevét háromszor, és kérd, hogy legyen melletted.

2. Végy egy mély levegőt, és képzeld, hogy színtiszta angyali szeretetet lélegzel be arany napsugarak formájában.

3. Tartsd vissza a lélegzetedet, és kérd, hogy a szíved sokszorozza meg a szeretetet.

4. Kilégzéskor képzeld, hogy ezt a szerető energiát a nehézséget okozó helyzetbe küldöd.

5. Ismételd meg háromszor, és végezd el a lehető leggyakrabban, míg a helyzet javulásnak nem indul.

Küldj szeretetet

A Hold ezüst erejével szintén növelheted a szívedben lévő szeretetet, és szeretet küldhetsz bárhová és bárkinek, akinek csak szeretnél. Ofaniel, a telehold angyala szerint a következő gyakorlatsort pontosan teleholdkor kell elvégezni. Így a lehető legtisztább és legszeretetteljesebb gondolatokat tudod elküldeni bárkinek.

1. Használj szelenitet, vagy holdkő kristályt a következő meditációhoz, mert ezek a Holdhoz tartozó kristályok segítik a munkádat. Fogd a kezedbe a kristályt, és hunyd le a szemed.

2. Képzeld magad elé azt, aki miatt aggódsz, vagy azt a személyt, akinek szeretnél szeretet küldeni az életébe. Lehet ez egy ellenséged vagy haragosod is, akivel szeretnéd, hogy javuljon a kapcsolatod.

3. Mondd: „Ofaniel, Ofaniel, Ofaniel, kérlek, hozd le a telehold ezüstsugarát szívembe, hogy szeretettel és fénnyel ruházza fel intuitív gondolataimat. Segíts elküldeni ezeket a szeretetteljes gondolatokat annak, akire gondolok. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

4. Csendesítsd el az elmédet néhány másodpercre, és abban a pillanatban elküldheted a gondolataidat annak a személynek, akinek szeretnéd.

5. Beprogramoztad a követ. Ha magadnál tartod, elég, ha ránézel, és újra el tudod küldeni az illetőnek a szeretetteli gondolataidat, ahányszor csak szeretnéd.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL