ANGYALISKOLA

Meditáció a tisztánlátásért

Szerző:
Szabó Anna
Ramiel a tisztánlátás angyala különleges tükörszárnyakkal rendelkezik, melyben te is megpillanthatod az igazságot. Ez által tisztább képet kaphatsz önmagadról és a világról.

 

Ramiel üzenete: „Enyém az igazság színtiszta fénye, mely felvilágosíthatja látásod. Szárnyaim, mint a lencsék, mutatják meg a való világot. Nézz beléjük, és megtudhatod, milyen is vagy valójában. Segítek felismerni saját csodálatos tulajdonságaidat, mert ha képes vagy önmagadat szeretni és tisztelni, magabiztosabb és higgadtabb leszel. A következő lépés pedig az, hogy engedd meghallani a belső hangodat.”

Könyörgés Ramielhez

Ha úgy érzed, hogy több önbizalomra van szükséged, akkor könyörögj Ramielhez: „ Ramiel, Ramiel, Ramiel, állj mellém és segíts, hogy jobban érezzem magam a bőrömben, add, hogy legyen elég önbizalmam, hogy nem nyomjam el a bennem lakozó érzéseket. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Meditáció a tisztánlátásért

Ha szeretnél önmagaddal kapcsolatban tisztábban látni, akkor végezd el a következő meditációt. Mindeközben az önbizalomhiányodtól is megszabadulhatsz.

1. Ülj le és lazíts, szánj magadra jó húsz percet, amikor senki sem zavar.

2. Kérd meg Ramielt, hogy legyen veled a lelki üdvödért.

3. Körülbelül 30 másodpercig koncentrálj Ramiel angyalra, és olvasd el az üzenetét magadban, hogy rá tudj hangolódni az energiájára.

4. Hunyd le a szemed, és lélegez mélyeket. Képzeld, hogy minden egyes lélegzetvétellel színtiszta arany energiát (isteni szeretetet) lélegzel be, amely a koronacsakrádtól egészen a gyökércsakrádig átjár.

5. Kilégzéskor próbáld elengedni az önbizalomhiányodat vagy az önmagaddal kapcsolatos aggályaidat.

6. Ha lenyugodtál, és megteltél a szeretet energiáival, képzeld, hogy tudatod lesüllyed a szíved szintjére, hogy tényleg a szeretettel csordultig telt szív adjon tanácsot.

7. Elmédben képzeld magad elé Ramiel angyalt a csodálatos tükörszárnyaival.

8. Kérd Ramielt, hogy tükörszárnyaiban mutassa meg, vagy mondja el a szívednek, milyen lépések szolgálják a lelki üdvösségedet.

9. Amit a következő néhány másodpercben látsz vagy érzel, azon kell először dolgoznod.

10. Köszönd meg Ramielnek a segítséget.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL